Pages

Friday, May 20, 2011

Powerpoint helvete!

Det finns inget värre än att ha grejer man känner att man måste göra klart, men att man inte har tid för att man tyvärr måste gå till praktiken.....på helgen! Gah jag blir tokig på alla extrauppgifter som man ska göra samtidigt. När fanken ska man ha tid att göra dom egentligen? Har praktik idag och imorgon, plus jobb, plus min förargliga powerpoint, som jag faktiskt lyckats ha ganska mycket framsteg med idag mellan jobb och praktik. Det riktigt tråkiga i det hela är ju att jag känner att jag inte får så mycket ut av praktiken, och då kunde man använt den tiden till att göra klart det man måste till skolan istället för att sitta där och uggla. Men men, nej för allt i världen! Bara man är stressad så är allt som det ska vara!

On top of that...så har vi absolut ingenting hemma att äta, vi är in dire need of shopping! Det får bli spagetti med ketchup innan praktiken, R får köpa sig en pizza eller nåt när han kommer hem.

Det är väl bäst att skratta åt eländet och vara glad iallfall, ingenting blir bättre av att man oroar sig, eller stressar, eller gör något annat ohälsosamt! Så...haha! Tjohej och tjohå... till praktiken jag gå!!!!!!!

Tjingling!

3 comments:

Trillingnöten said...

Jag håller med alltså...jag hatade att ha massa inlämingsuppgifter samtidigt som praktiken! Alltid en massa problem och saker som glöms bort...

Madeleine said...

Det finns inget värre..jo kanske =), men det var sååå surt att plugga samt ha praktik. Not fair!!

Pernilla said...

Sätt dig ner i fem sekunder och ANDAS !!!
Makaroner är ju nästan en hel middag ;-)