Pages

Tuesday, October 19, 2010

Opponering

Imorgon har vi opponering på våra uppsatser, det ska bli intressant att höra vad andra har att säga om vårt arbete! Och vi får naturligtvis också tillfälle att yttra oss om deras arbeten....ohhhh spännande!!!

Min sötekatt är bara för gosig, jag bytade täcke idag till det tjocka duntäcket. Satt i sängen och skrev lite anteckningar och katten smög runt och gjorde mest ingenting, så helt plötsligt var han borta. Jag letade en lång stund innan jag hittade honom...han hade krupit in i påslakanet och grävt ner sig i duntäcket! Ja ni vet hur påslakan har öppning längst nere (hur skulle man annars få ut täcket?! duh!) ja iallfall det var där han hade myst ner sig! Hur söt kan man vara?

Tjingeling!

2 comments:

Trillingnöten said...

Opponering är fruktansvärt roligt Ö= Vissa klagar på ALLT...varenda punkt ska analyseras! Det ör intressant. Å andra sidan är det vissa som inte hittar nåt att opponera på :) Lycka till!

finelinan said...

Ja, söta djur gillar vi! Men det finns nästan bara på babykläder, och de storlekarna passar inte Gibson längre. Såvida vi inte kör magtröja och shorts-mode...