Pages

Monday, October 25, 2010

Helgen

Nu är det Måndag igen! En date med min skrivkompis på biblioteket väntar. Uppsatsen ska lämnas in på onsdag så nu kör vi finlir.

Helgen har varit lugn och skön. Jag har sytt ganska så mycket hemma hos extraföräldrarna, vi quiltar täcken och väskor och en massa annat!
Bilder kommer sen!

Igår blev jag bjuden på brakmiddag av I! Förrätten bestod av pumpasoppa med riven ost och brödpinnar. Sen bjöds det på anka för köttätarna och jag åt quorn. Till det fick vi potatis, sås, rödkål, pressgurka, tomater, brysselkål, och gelé! Till efterrätt blev det kaffe och glass! Mums säger jag bara! Vi åt tills vi höll på att storkna, sen satt/halvlåg vi i soffan i diverse positioner med byxknapparna uppknäppta och jäste!

Lucas har precis tryckt i sig frukost och nu ligger han i sängen och mediterar! Jag njuter av lugnet nu, för när han har smält maten börjar han hitta på hyss och jävelskap!

Ha en super måndag allihop!

Tjingeling!

4 comments:

my said...

Härligt!

Hörde att ni ställde till med århundradets disk i går dessutom, haha. Nice!

Om jag får det här jobbet så utlovas det ostprovning när du kommer hit. Heja heja! Jag hoppas som attan, hade vart nice.

Ringer i eftermiddag.
Kramar

♥ Pernill@ said...

Undrra vilket ord Lucas använder när han mediterar ???
Mijaaaau...
Kanske

Trillingnöten said...

Det lät mums det där! Jag har faktiskt funderingar på att bli lite mer veggo efter att jag läst den där hemska boken "Döden i grytan." Har du några tips på bra böcker att starta med? Jag kan ju liksom nada om sånt där. Pinsamt att erkänna, men jag är en riktig köttmänniska. Fast inte längre då. Typ. Snart i alla fall.

Stef said...

My: ja det var nog århundradets disk det! hela köket var fullt!

Pernilla: Hmm det har jag inte funderat på, jag ska fråga nästa gång han mediterar ;)

Trillingnöten: Being vegetarian for dummies är bra! Det viktigaste är att ersätta proteinet från köttet med proteiner från bönor och soya produkter! Det beror helt på vad för slags vegetarisk kost du funderar på...jag är lakto-ovo vegetarian vilket betyder att jag fortfarande äter mejeriprodukter och ägg. Det finns semi vegetarianer som äter fisk eller kött fast bara ibland. Vissa äter bara fisk,eller kyckling.

Hittade denna boken, har själv inte läst den men den verkar bra om man vill läsa om hur man ska gå tillväga!
Becoming Vegetarian: The Complete Guide to Adopting a Healthy Vegetarian Diet
(finns att köpa på amazon)
Yay för mera veggo!
kramar