Pages

Tuesday, October 26, 2010

Inlämning idag!

Woooooooooooooohooooo idag ska vi lämna in B-uppsatsen!!!! Roligt roligt roligt och pirrigt!!!! Hoppas nu man har följt alla instruktioner rätt! Den ska faktiskt inte lämnas in förräns imorgon men vi är faktiskt klara med den redan! En hel dag innan inlämning! Idag ska vi enbart läsa igenom den och rätta stavning! Thats it folks! Helt underbart!

Lucas trampade runt lite på datorn igår vilket har resulterat i att "enter" knappen nu är lite trög. Bra jobbat!
Inte lätt att vara katt när man måste tävla med datorn om uppmärksamhet!

Jag har fått ett brev från SEB som sa att dom höll på att uppdatera all information om sina kunder som inte bodde i sverige. Så dom ville att jag skulle skriva min utländska adress och sånt och skicka till nåt kontor i något annat land. Lite roligt tycker jag, eftersom dom skickade brevet till min svenska adress?! Uppenbarligen bor jag inte utomlands längre, då jag är folkbokförd i sverige, och det måste dom ju ha vetat när dom skickade brevet, eftersom dom skickade det hit som sagt. Weirdos! Så jag ska ner och hälsa på dom idag på banken! Alltid lika roligt minsann!

Jag har även kommit fram till att det bara finns skit på svensk tv. Sopiga tv program och en massa mög. Undrar varför jag betalar tv avgift egentligen?! Dom sänder ju ändå ingenting som jag vill se.

Och till sist en liten bild på den lille huliganen!Tjohej!

2 comments:

Trillingnöten said...

Myndigheter säger jag bara. De gör de konstigaste saker ibland! Eller oftast... :) Tack så mycket för bra tips på böcker! Som sagt, vi börjar lite light och byter ut de flesta måltiderna med annat än kött. Fisk, ägg och mjölk får hänga kvar.Kanske att mjölken får ersättas med soyamjölk eller liknande... :) Jag ska rota runt på nätet efter böckerna nu! Kram

my said...

Håller tummarna för er uppsats! Vet ju iofs redan att den är bäst, men ändå....

Försöker slå en pling senare mellan kurser och äta och grejs.

Saknar dig.

Och NEJ, svensk teve är visst inte alls bara skit. Det är du som är petig, haha. Halv åtta hos mig?! Rena rama rolf? :P