Pages

Tuesday, October 14, 2008

You want a piece of me???.....

Idag ska jag plugga.....suck. Sen ska jag jobba ikväll, härligt! Hehe, igår lagade jag middag åt töserna, pasta alfredo med quorn....barnen tyckte "kyckligen" var jääääättegod! Jag bor i en fastighet full med pensionärer, och det irriterar mig att dessa pensionärer tar alla mina tvätt tider!!! Dom väljer att tvätta just vid dom tillfällena som jag kan tvätta. Varför inte välja tvätt tiden klockan sju på morgonen?? Jag vet att dom är uppe!!!! Nej nej, dom ska tvätta på kvällarna och lördags eftermiddagarna. Jag tror dom gör det med vilje. Jag ska tjyva rullatorn som står i trappen tror jag, dom kan gott få smaka på sin egen medicin!


Toodles

4 comments:

Myra said...

Hehe. Annars kan du helt enkelt springa förbi dem på vägen! Kommer du bara förbi dem i trapphuset så är segern din. Vad ska de göra? Slå dig med käppen?

nika said...

Ja.....ge dig på panchisarna du...haha. ser att du komit igång med bloggandet...jättekul. hörde att du var i maskopi med pernilla....halsbandet var jättefint. Kan du fatta att jag blev glad...människor kan vara så gulliga.
puss och kram
mamma

Jules said...

Punktera däcken!
Sno sen käpparna -då kan de inte slå dig.
Förstår att det är störigt med tvättiderna. Himla retsamt. Minns hur det var.
Ha en fin onsdag :)
Kram

Miss K said...

Precis som du så bor jag i ett område där medelåldern är typ 75. Vi har ett tvättschema som man skriver upp sitt namn på, dom suddar ut MIN tvätttid om det passar dom bättre. Nu har jag börjat skriva med bläckpenna, men det var någon som retade sig på det! Hoppas du får en fin dag ändå.. :)