Pages

Tuesday, May 22, 2012

Busy bee

Jag har mer ledig tid än jag någonsin haft, ändå gör jag saker dagarna i ända, ränner fram och tillbaka och flyttar möbler och gör lite smågrejer som är kvar i skolan och fikar ect.....

Tack vare det alldeles underbara vädret har bloggen blivit lidande då jag lediga stunder har legat ute och lapat sol eller varit på diverse outings.

Det har händer iallafall grejer här! Först och främst så fyller min bebiskisekatt ett idag!!! Han är ett helt år, mitt lilla troll, så grattis till Ziggebus på hans födelsedag, i helgen ska vi handla lite leksaker som han kan ta livet av!

För det andra så har vi äntligen fått en större lägenhet, en TREA!!Woot woot! Vi får den 1 Augusti och på måndag ska vi skriva på kontraktet! Jag är utomordenligt glad över detta! Äntligen! Lägenheten har dessutom ett tvättrum, alltså tvättmaskin och torktumlare i lägenheten, som jag inte behöver dela med någon! Detta är jag nog mest lycklig över, jag kan tvätta när jag vill, inga tvätt tider att passa mer, så jäkla skönt!

Och för det tredje mina vänner, så har  jag EN dag kvar i skolan, en ynka dag, ett litet seminarium på torsdag. Det känns konstigt, nästan lite sorgligt, trots att jag har längtat efter den dagen i evigheter, man avslutar ytterligare ett kapitel i sitt liv. Många klasskamrater kommer jag inte att träffa igen, kanske aldrig, vissa tar jag med mig som vänner för livet! Man har varit nära, men det har alltid legat lite smågrejer kvar, jag har ju aldrig varit riktigt klar, men på torsdag, då är där inga mer smågrejer, då är allting grönt, så otroligt konstigt och underbart! Det känns nästan som en högtidlig dag på något sätt, jag vet inte hur jag kommer att bete mig egentigen, vi får väl se! Man kommer inte att vara fattig stundent längre heller, bytar det mot att vara fattig sjuksköterska istället haha!

Nej nu sitter jag här och blir lite sentimental och tänker tillbaka på all min skolgång, herregud jag får sluta vara så blödig!

Tjingeling sålänge!

5 comments:

Madeleine said...

Åhh vad mycket roligt du hade att berätta :)
Grattis till lilla kissekatten..och till er nya lya SAMT ett stort HURRA för att du är (nästan) klar ssk. AWESOME!

Trillingnöten said...

Helt otroligt vad mycket det är som händer runt dig just nu! EN dag kvar :) Galet!

finelinan said...

En trea? Men då blev väl sambon lycklig! Nu kan ni ju skaffa en katt till! =)

Linda - Mitt liv i Grekland said...

Grattis till examen! Förstår att det måste vara skönt att äntligen vara klar! :)

Camilla said...

Åh, vad skönt att sista dagen är kommen. Jag kommer ihåg den dagen. Det var både skönt och vemodigt på samma gång.
Grattis till lägenheten! När flyttar ni in?

Fortsätt att njuta:)
Kram