Pages

Monday, May 7, 2012

25 dagar kvar till examen!

Nu är det bara fjuttiga 25 dagar kvar till examen, och just idag är jag extra extra glad, jag har nämligen klarat av min bedside examination. Det är en praktiskt bedömning som utförs på en avdelning på sjukhuset. En sjuksköterska skuggar en i några timmar och bedömer ens arbete och sen träffar man två lärare som ställer frågor om patienten, läkemedel osv......

Jag var riktigt nervös imorse när jag skulle börja, och det tog iallfall en halvtimme innan det släppte. Men när vi hade genomgången så gick det strålande bra, jag gav tydligen väldigt bra info, så bra att lärarna bara hade två frågor utöver vad jag hade sagt, och jag fick kommentaren att dom var "imponerade". Då bröt jag ut i storgråt, alla känslor bara vällde fram och examinatorerna började gråta och ja, en gråtfest blev det! Det går inte att beskriva känslan, efter tre års slit, att få sätta punkt, att klara det där sista kraftprovet och känna att nu är det i hamn, det är klart! I DID IT!!!!

Efter fick jag en huvudvärk som hette duga och som höll i sig i många timmar, det är nog all stress och att jag har gått och spänt mig i flera dagar.

Men idag, idag är det över! Jag är äntligen där! :) Inga mer prov, inga mer bedömningar, inga mer examinationer!

I did it..........

6 comments:

Madeleine said...

Du får mig att börja gråta..Guud vad du är duktig!!
Väl kämpat Stef och stort grattis återigen.

Swedish Army Wife said...

Grattis grattis grattis! :D :D

Anonymous said...

Steffi, jag gråter jag också och är så otroligt glad. Det var och är så fantastiskt roligt att följa Dig och Dina framsteg i alla år. Så - GRATTIS - från mig och Bosse. Kram. Din Mormor.

my said...

du är bäst!!!!!

nika said...

Bästaste Steffi.....uderbart

Gabriella said...

Näää, vad kul!Stort Grattis!