Pages

Wednesday, November 10, 2010

Veckans sämsta morgon

Den var idag, kan jag säga!

Min säng har aldrig varit så varm och gosig, och jag var så trött. Men jag hasade mig ur sängen klockan 6 och gjorde mig iordning för skolan. Hasade mig iväg till busstationen och betalade full biljett. Sen tänkte jag att jag skulle kolla vilken byggnad vi skulle vara i, så jag drar upp kalendern och upptäcker till min stora förtret att vi inte börjar förrens klockan 1 idag! Helvetes mögel!

Bussen hade redan börjat köra, så det vara bara att åka med en bit, jag hoppade av vid Willys och tänkte att då kunde jag ju ändå passa på att handla. Köpte glödlampa till min julstjärna som jag ville hänga upp snart. Sen traskade jag hem, faktiskt ganska skönt med morgonpromenad, tills jag kom fram till mitt bostadsområde, där hade några riktiga ljushuvuden bestämt sig för att använda lövblåsare och ta bort alla löven, klockan 07.00!!!!!! Ni vet alla säkert hur en lövblåsare låter.

Det bästa av allt var att när jag rotade runt i väskan efter mina nycklar så faller glödlamporna ut, lådan slår i golvet och lamporna går i tusen bitar.........Jävla mögels möglars!!!!!
Jag inser att man inte ska kasta glödlampor, men kan man helt ärligt inte förpacka så att dom håller ifall dom skulle råka falla ur kassen? Lite vaddering kanske?

Så nu åker inte julstjärnan upp iallafall tills jag har köpt nya glödlampor......och det kan ta tid mina vänner, det där med att komma ihåg grejer man ska ha i affären är inte så lätt för mig!

Jaja, nu får man väl käka lite frukost!

Tjingeling

3 comments:

Trillingnöten said...

Åh, vilken jäkla morgon!!! Jag fattar att det måste känts peck och skit och bajs och jävlars i helvete! Din stackare! Jag hoppas att det var en bättre eftremiddag i alla fall! Kramar om

my said...

Fy attans gumman! Lider med dig... Men man får tänka positivt: det kan bara bli bättre när det är som sämst.

Håller tummarna för att resten av dagen är toppen. Och jag får väl skicka ett par glödlampor till dig. :P tror du de håller genom postgången?! haha

finelinan said...

Usch! Jag hade bäddat ner mig under täcket och stannat där resten av dan om det varit min morgon...