Pages

Monday, November 1, 2010

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Äntligen!

I did it!!!!! I DID IT!!!!!! *victory dance*

Vad vad tänker ni nu, och förväntar er något stort!

Nä haha det är bara såhär att Lucas är världens kräsnaste katt när det gäller leksaker....jag har spenderat massor med kronor på alla möjliga roliga saker, men han är aldrig intresserad. Förutom den där hemmagjorda saken som han tog sönder förra veckan. Dessutom så försöker jag ju att aktivera honom och få honom att leka mer eftersom han är lite....ja....tjock!! Så han behöver motionen. Iallafall idag var jag i djuraffären och såg en plastpinne med ett elastiskt snöre, och en mus i ena änden.....hmm tänkte jag, ska jag köpa den?! Jag tvekar till att köpa leksaker till honom eftersom han som sagt skiter i dom och sen ligger dom här, och billiga är dom inte precis....men jag slog till och köpte den!

Och vet ni vad???!!!!! Den gjorde succé!!!!!! Han älskar den, vi har lekt som galningar och jag har aldrig sett honom leka så mycket!!!!! Jag är överlycklig! Yes yes yes! Åh vad jag känner mig som en bra kattmamma idag! :)

Dessutom är min paj redan klar! MUMS!2 comments:

Trillingnöten said...

Åh,de där är typ bäst! Vi har haft såna till våra katter (fast en billigare variant som vi gjort själva) och de har varit omåttligt populära :) Snyggt jobbat världens bästa kattmamma!

♥ Pernill@ said...

Ninja ÄLSKAR sin mus på pinne :-)