Pages

Monday, November 8, 2010

Ny vecka!

Jag har haft en mycket fin helg. I fredags jobbade jag med min kära gudmor! Sen åkte jag hem med jobbnycklarna i fickan! Bra jobbat! Men snälla J körde mig till jobb nästa dag så jag kunde lämna tillbaka nycklarna, annars kan det ju bli jobbigt för dom andra som ska jobba. Sen hade J och jag mysdag med mat och super mario! Fanksiken vad vi har spelat! Det är det bästa tv-spelet någonsin!!!!

Igår åkte sen J och jag till Vellingeblomman och spanade in alla juldekorationer! Man skulle lätt kunna köpa hela stället, dom har så mycket fint! Man vill ha allt! Vi gick igenom Halloween tunneln och skrek i högan sky när väggarna plötsligt föll in och stora spindlar föll från taket! Måste säga att dom som gjort Halloweendelen i år verkligen har lyckats! Läskigt som bara den! När vi hade kommit halvvägs så var där en vägg med två hål som var täckta med tygremsor. På en skylt ovanför stod det"vågar du stoppa in handen?" Klart som fan att man inte stoppar in handen där! Jag försökte få J att göra det men hon tvärvägrade!

Iallafall, vi fikade på deras lilla café och sen så shoppade vi klart och gick hem. Jag var tvungen att kolla mitt kvitto i bilen för jag kunde inte förstå hur det blev så mycket pengar.....jag menar....jag tog ju bara saker som kostade 12,50 och 20 kr och sånt där.......hur blir det flera hundra till slut? Man blir alltid lika förvånad! Men jag köpte fina saker och nu längtar jag tills det blir lagligt att börja julpynta! Jag tog ett kort på fina fynd men det blev jättedålig, blixten klydda och var stark och jag orkade inte fixa och dona, så det blir ingen bild!

Efter det åkte vi hem till J och G och spelade ännu mer super mario och käkade rester! Mums!!!!

Efter en mycket mysig helg så är det dags för en ny kurs på Malmö högskola! Ledarskap och grupparbete! Läraren verkar riktigt bra och kursen kommer nog att bli rolig!

Eftersom man bränt kurslitteraturpengarna på julpynt fick man vackert traska till diverse bibliotek och leta böcker! Det gick skitbra, helt klart över förväntan! Hurra för bibliotek!Tjohej!

3 comments:

my said...

Heja tjohoo fabulous!! :) Julpynt och kurslitteratur i en härlig blandning.

Jag saknar också dig rent jävulskt mycket. Ska försöka hoppa in på skype i kväll så fort jag lagat middag färdigt.

Jag viille handla julpynt idag, men höll igen... Bara ett par veckor kvar, sen får man lov att börja lite smått. Wohoo! SNART JUUUUL! puss

Trillingnöten said...

Jag tror fan att de lägger på nån tjuga här och där på de där jäkla kvittona! Eller så är det nån liten tomte som lägger ned extra saker i shoppingbagen helt enkelt...jag tror nog det!

finelinan said...

Hmm... Verkar som om Gibson klarade den tunneln bättre än du. Observera: Han är ett och ett halvt! =)