Pages

Thursday, November 11, 2010

Ja varför skulle man vilja bo där?!

Jag nämnde för någon häromdagen att jag skulle vilja testa på att bo i Alaska. Jag har varit sugen på det ganska länge faktiskt. Denna personens reaktion var..."varför skulle du vilja det?!!!" Inte en fråga egentligen, utan en väldigt negativ reaktion som skrek "usch nä det begriper jag inte". Och det lustiga är att många som man pratar med reagerar såhär när man säger att man skulle vilja bo på ett kallt eller glest befolkat ställe. Varför? Varför reagerar man med sådan negativitet? Det är inte som att jag sa till dem att flytta dit. Men mer, varför är man just så negativ? Bara för att man inte själv vill. Det är ungefär som att jag skulle fnysa och ifrågasätta deras drömmar och mål och allt de skulle vilja göra. Varför är man inte glad istället och kan prata om det utan att hacka och gnälla. Himla trist.

Ja, varför skulle man vilja bo här??!!! Och ha denna utsikten varje morgon? Nä usch....verkligen, jättefult och hemskt.......(notera ironin)

3 comments:

my said...

Go girl!

Jag flyttar med dig! Inga problem!

Stef said...

Åhh vill du det?! Så roligt! Kramar

Trillingnöten said...

Såna saker är irriterande...ingen förmåga att fantisera och drömma och kanske rädda för det okända helt enkelt! Nae, sånt är strunt! Flytta var du vill och när du vill människa :) Jag kommer dock inte med till Alaska. Hörde att det var 15 minus. Kanske på sommaren...jag kan komma på besök då :p