Pages

Monday, November 1, 2010

Jobb....och lite fest

I helgen jobbade jag på vårdboendet. Det var roligt att träffa alla igen eftersom det var ett tag sen jag jobbade där! :)

Sen var det såklart dags för lite utgång i lördags! Töserna samlades och vi hade en mycket trevlig kväll, tack tjejer! :)

Igår hände mest ingenting vilket var ganska skönt iofs. Pratade med älsklingen som lite spontant sådär i fredagsnatt åkte till "Rally to restore sanity and/or fear" i Washingtong D.C med sin bästis. Han hade minsann fått se Mythbusters live, så orättvist! Jättehäftigt verkligen, jag älskar det programmet! Han hade även sett Steven Colbert, Cheryl Crow, John Stewart, CAT STEVENS!!! (än en gång, livet är orättvist! Det är jag som kan alla hans låtar!!!!) Men dom var minsann möra pågarna, dom åkte efter jobb i fredags, alltså vid ca 23.00...kom fram till Washington ca 07.00, eventet började klockan 10.....sen vet jag inte när det slutade men dom var hemma klockan 08.00 söndag morgon......!!!!! Ischlo! Men som sagt, jättehäftigt att ha varit där!!!

Nu på morgonen har jag betalat räkningar och försökt räkna ihop bruttolön från Juli till nu....Csn ni vet.....blä....och ändå blir det inte rätt, jag har gett upp och tänker bara ringa lönekontoren istället :)

Senare ska jag iväg och handla mat, jag ska göra paj idag! :)

Och ikväll är det sykurs med I och G2!

Iaf här kommer lite bilder på hur vi såg ut i lördags!Tjingeling!

2 comments:

my said...

sikna snyggingar!! :)

hoppas ni far roligt pa sykursen i kväll. kramkramkramkram

Trillingnöten said...

Men nae...var han där! Fasiken vad orättvist :p Jag såg allt på nyheterna och Tv, såg ju askul ut! Vilket fusk! Jag måste säga att killarna verkligenn var dedikerade. Jag skulle ha kollapsat för länge sen! jag blir trött efter att jag blivit väckt någon timme för tidigt...då faller jag i koma på eftermiddagen. Cred till dem!