Pages

Friday, April 16, 2010

Videotrubble och flygande choklad

Jag har en filmsnutt på Lulle-tjyven som jag vill ladda upp här men det går inte, den bara står och laddar och laddar....hur gör man?????


För övrigt så har sommarkläderna åkt fram och vinterkläderna har packats undan. Jag har gett mig fan på att det SKA bli varmt nu!

Häromdagen var jag på det lilla köpcentret här i stan och skulle handla. Plötsligt så blev jag lite svag och snurrig, sådär som man bli när man inte har ätit på ett tag, jag blir väldigt skakig då. Så jag tänkte att jag fick äta nåt innan jag tuppade av, det enda som fanns i närheten var en sådandär tasty house eller vad det heter. Så jag köpte en blandning av nötter i choklad och lite torkad frukt. Fick det i en påse som låser sig i toppen (ziplock bag). När jag sen gick genom köpcentret tänkte jag att jag skulle skaka om påsen lite så allt det goda blandade sig, så det gjorde jag...och ut flög en massa torkad frukt och choklad....jag bara fortsatte att gå och stoppade ner påsen i väskan fort som fan.....jag tror inte att någon såg mig.

1 comments:

Trillingnöten said...

Hahahaha! Klockrent. Pinsamheter på stan kan man vara utan en dag som denna :) Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med den där filmsnutten - jag är lika antiteknisk som en pensionär!