Pages

Wednesday, April 7, 2010

Apelsincurry med quorn

4 pers

1 påse frysta quornbitar
1 gul lök
2 tsk curry
3 dl färskpressad apelsinjuice
1 msk vetemjöl
2 dl matyoghurt
400 g frysta, tinade blandade grönsaker (tex ärter/morötter/brytbönor/blomkål)
rapsolja, soja,salt och svartpeppar

1. Skala och finhacka löken. Fräs lök och curry försiktigt i 1 msk olja (ca 3 min). Tillsätt quornbitarna och låt steka 4-5min. Tillsätt apelsinjuicen och koka i ca 5 min.
2. Rör ut mjölet i yoghurten och blanda i grytan.
3. Lägg ner grönsakerna och låt småkoka i 2-3 min.
4. Smaka av med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Servera med ris eller quinoa.

1 comments:

shirley´s Blogg said...

detta lät ju så gott !!!!

mera såna här goa recept..