Pages

Sunday, October 28, 2012

Klinikfest

I fredags var det klinikfest för hela sjukhuset. Massor med folk från olika avdelningar och Dallas tema. Vi hade så in i helsikes kul. Eftersom det var Dallastema så serverades hamburgare och pommes, till efterrätt blev det cheesecake. 10 personer på festen hade fått olika uppdrag, något dom skulle göra under kvällen, och vi andra skulle försöka lista ut vem som hade uppdrag och vad det var. Naturligtvis hade min bordsgranne ett uppdrag, det var att flytta mitt glas hela tiden under kvällen och säga "det står snyggare där". Jag är så dålig på sånt här, jag fattade ingenting, tänkte att herr doktor kanske hade någon bokstavskombination eller nåt. Vi skrattade gott när uppdraget avslöjades iallafall.

Efter det blev det dans för hela slanten, jag har sällan sett ett dansgolv fyllas så snabbt, alla var på benen fort som attans och sen shakade vi loss resten av kvällen. Bra musik och roliga människor!

Helt fantastiskt kul! Ser fram emot nästa år redan!!

På lördagen var det jobb igen, kände mig lite halvtaskig, inte på grund av någon bakfylla, nej nej denna svennen höll sig till två glas vin, men på grund av förkylningen som ligger och gror. Idag är det mest snor och snörvel för hela slanten, lite drygt, var inte så längesen jag var lite risig. Usch.

Hoppas ni andra har en bra helg!

Har tyvärr inga bilder från festen just nu.'

Tjingeling

3 comments:

Madeleine said...

Vad roligt med en klinikfest. Brukar vara mycket roligt samt att man kan umgås på ett annat sätt, mer avslappnat :)

my said...

Denna gången är det inte min påg som ligger bakom sjukan!!!
Härligt att ni hade skoj på festen. :) blev det någon utklädnad?
Kram kram

Trillingnöten said...

Lät ju skitkul! Verkligen! :) Gillar såna där teman :)