Pages

Friday, October 19, 2012

Höstbloggande

Okej, jag har haft absolut noll motivation till att blogga under en tid nu. Så därför har det inte blivit något bloggande. Nu kliar det dock lite i fingrarna att skriva lite igen.

Lite av det som har hänt den senaste tiden är att vi kört gokarts! Det var gräsligt roligt, och believe it or not, jag kom inte sist! Jag har tydligen korta ben dock och nådde inte fram till pedalerna ordentligt så dom fick fälla ut en specialargrej till mig på pedalerna, typ som till barn......kändes ju roligt! Skulle behållt mina högklackade stövlar på istället!Vi har även spenderat tid på att fortsätta inreda och fixa i lägenheten! Fästemannens senaste bidrag är lampan i sovrummet som har knåpat ihop. Det är en ljuslykta som har borrat hål och och riggat med en vanlig lampa. Det blev jättebra! Sovrummet är det rum som vi har lagt minst tid på, man sover ju bara där inne. Men en vacker dag hoppas jag vi har en annan färg på väggen, och att där är lite mer bilder på väggarna, inte bara Marilyn.
 
 
I övrigt har vi biljetter till komikern Gabriel Iglesias i november! Ser fram emot det enormt mycket!
 
 
Eftersom jag jobbade förra helgen skulle jag varit ledig denna helgen, men jag har fått ta ett extrapass på Lördag kväll, så det blir jobb för hela slanten. Det blir många helger i rad!
 
 
Nu ska jag läsa lite bloggar, need to catch up!

1 comments:

Madeleine said...

Välkommen tillbaka :) Du har varit saknad..
Kul att läsa vad ni har hittat på under hösten.
Ha en bra helg!