Pages

Saturday, January 23, 2010

Vargjakten

Det är vansinne! Att detta har fått ske är inget annat än fruktansvärt. Blodbad, massaker, hetsjakt....Jag är så ledsen att beslutet om vargjakten gick igenom och Andreas Carlgren borde få en spark i röven som skickar honom lång bort ifrån denna planeten. 12,000 helt lyriska jägare anmälde sig för att jaga 27 vargar.....Vad fan trodde folk, att bara 27 vargar skulle bli skjutna för att det var gränsen....you have got to be fucking kidding me! Det är fan pinsamt.....

vissa kommer med argument om att vissa delar av vår nästintill obefintliga vargstam måste skjutas pga inavel.......hur tror ni det ska lösas om vi minskar på stammen ännu mer? Vi ska ha en vargstam på ca 210 djur, men vissa säger att det är för mycket vargar....vi kanske är för många människor, det har vi kanske inte tänkt på. Vi förökar oss som grodyngel, det är vi som tömmer planeten på alla reserver, det är vi som tar plats, överkonsumerar och förstör allt i vår väg...inte vargar eller något annat djur för den delen!

Nu efter jakten är slut kan man konstatera att djuren som blivit skjutna varit vid god hälsa och inte alls lidit av missbildningar pga inaveln ect som vissa använde som argument för att få döda, fler djur än vad som var tillåtet har skjutits (big fucking surprise), man har skjutit alfa-par, och jag skäms för alla som girigt deltagit i detta blodbad! man vs wolf...Jag hejar på vargen!!!

Till alla mina vargvänner där ute.....Förlåt!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/jaktbrott-under-vargjakten-utreds-1.1022534

5 comments:

Emma said...

Bra skrivit Steffi!!
Håller helt och hållet med dig! ;)

Monika said...

Mycket bra , skrivet, jag är med på din linje!!För många år sedan när jag pluggade så hade jag vi ett föredrag om just vargar. Det är då självaste fan, att här i norden där vi har minst vargar gapast det mest!!!
Att det skulle vara inavel och missbildningar på vargar, det kan dom personerna som har skrivit, stoppa upp i ett anatomiskt hål, där solen inte lyser!Det finns någonting som heter sellektiv urval.Precis som du skrev, det var friska individer som dom har skjutit.Nä jag håller på vargarna!!!

Stef said...

Skönt att höra att det finns andra därute som är emot detta vansinnesdåd. Monika man kan inte komentera på din blogg??

nika said...

hun...lugn och fin....lugn och fin

♥ Pernill@ said...

Jag är också med dig..
Och sen får de vatten på sin kvarn för att vargstackarna på skånes djurpark rymmer..
Och utrymmer hela parken !!!
Stackarn gjorde ju inget....
Men de verkar som om de tror att vargar attackerar skoningslöst....