Pages

Sunday, January 24, 2010

Lazy Sunday

Idag har varit en lat dag, steg inte upp förräns klockan elva. Lucas låg som en överkörd iller på golvet och lekte svältande katt. Sen gjorde jag mig iordning för jobbet, lagade en thaigryta och pratade lite med älsklingen som vackert fick stiga upp tidigt denna söndag morgon för att underhålla lilla moi! Det har varit en ganska lugn helg och igår började jag sy på en väska till mig själv....skratta ni, den kommer att bli jättefin! :)

Imorgon är det läkemedelsberäkning som gäller i skolan....hmmm....matte....fan!

Tjing!

4 comments:

Monika said...

läkemedels räkning...Vännen det är så jäkla lätt nuförtiden...På min tid så fick vi räkna om exempelvis insulin i In/E, (internationella enheter), till förbannelse!Jag vet inte hur ni har det men vi blev inte godkända förrän vi fick 100%rätt..Ok nu har jag gnytt om "förr" och om hur synd det var om oss:)...Nu över till dig min sköna:-Du klarar det galant!!!What else!Kram

♥ Pernill@ said...

Läkemedelsräkning är en av de få saker jag som matte idiot faktiskt klarar.....
Du klarar det galant....
Stackars stackars Lucas... Han svälter ju den magra stackaren....ovytope

Monika said...

Jo By The Way, jag är jättenyfis på din nya väska...Glöm ej att dokumentera....

Stef said...

Monika: Ja vi får också räkna vissa saker i internationella enheter men dom skriver bara E för det nu, men det verkar som att jag ska kunna lista ut det, och vi måste också ha 100% rätt!!!!

Pernilla: Ja stackars lucas, han svälter så dant!