Pages

Tuesday, January 19, 2010

Dålig stil...

Ja jag vet, jag har inte updaterat på evigheter men nu ska jag minsann ta tag i bloggen igen. Ibland när man fastnar i en massa måsten är det lätt att man kommer ifrån det man gör endast för att man tycker det är roligt. Så kan vi inte ha det!!

Vi är nu inne på termin 2 i skolan, termin 1 avslutades med alla tentor klarade och det känns jättebra! Denna terminen börjar med medicinsk vetenskap II med VFU (verksamhets förlagd utbildning) som det heter på....ja....jag vet inte vad för språk...skol-sjuksköterske-förkortnings-språk. Iallafall, idag hade vi studiebesök nere på labb, vi fick rundtur av väldigt trevliga BMA:s (biomedicinska analytiker) och det var verkligen urhäftigt!

Julen spenderades i USA med familjen och älsklingen och det var helt underbart, ville inte komma hem igen. Lucas har blivit tjock, jag lägger upp bilder imorgon.

Storasyster var hemma ett tag och det var jättekul att få spendera några fina dagar med henne! Vi åt och bowlade och snackade en massa skit!

Nu ska jag ha temys och en macka innan jag somnar, har verkligen varit en lång dag och jag är supertrött! Men det är bra, tecken på att man haft roligt! :)

Tjing alla!

2 comments:

Monika said...

Välkommen tillbaka till bloggandets värld, du sköna:)

my said...

Fanfarer, fyrverkerier och annat trevligt ---> syster yster is back in business! har saknat dig på din blogg. :) lööööv jooooo