Pages

Thursday, January 22, 2009

Film och Jobb

ja så var man hemma igen. Hade en mycket trevlig vistelse i Tjeckien trots att det inte blev något skidåkande. Kanske bäst så med tanke på att jag redan förstört en förälders korsband...flåt mamma! ;)

Igår var jag på bio med töserna, vi så The Incredible Life Of Benjamin Button. En film som kritikerna i tidningen sa var så dålig så man skulle inte ens besvära sig med att gå och se den. Jag tyckte om den. Visst, den är nästan 3 timmar lång och det är inte så fruktansvärt mycket action i den, men historien är väldigt fin. Jag tyckte den var intressant, en film jag mycket väl hade kunnat tänka mig att ha hemma. Jag köpte en stor popcorn och vatten, mums. Jag bad om vanligt vatten, alltså icke kolsyrat, men det var lite för svårt att förstå för personalen på biografen, så jag fick byta mitt vatten två gånger innan det blev helt rätt! Det där med kolsyrat och icke kolsyrat är inte så lätt!

Idag så vaknade jag till ett sms som frågade om jag ville komma och jobba, och det ville jag juh! Så det var bara att trava ner på jobb såhär på morgonkvisten. Nu sitter jag här med en kopp kaffe och gör allt annat än det jag ska, haha....nej man kanske skulle ta och faktiskt jobba lite!!

Tjing!

2 comments:

Jules said...

Välkommen hem!
Du gjorde rätt som inte plogade dig ner för backen ;)
Jag tror på din recension av filmen. Jag ska se den.
Så korkad personal :D kan ju smått undra om de nånsin druckit kranvatten??? Hihihi

Kram och ha en fin dag på jobbet!

nika said...

Det där med kolsyra eller inte verkar vara ett problem lite varstans på klotet......det har du väl märkt. En film som jag siktar på härnäst är faktiskt Marley and Me...fast jag väntar tills den kommer ut på DvD.
puss och kram
mammis