Pages

Saturday, January 17, 2009

Dag 1

Så var jag framme. Resan började med att vi fick gratis hytt på färjan till Tyskland, finfint! När vi var framme så hade vi 6 timmar i bilen att se fram emot. Det gick faktiskt ganska fort, vi spelade bilspel och drack en himla massa "energy drinks" för att hålla oss vakna. När vi kört över gränsen så väntade pappsen där på mig och jag bytade bil, haha. Vi kom fram till huset vid 04.00 ungefär. Vi drack te och käkade lite mackor och sen höll jag på att somna med näsan i tekoppen så jag gick och la mig.

Till min egen stora förvåning sov jag bara 5 timmar och vaknade vid 10. Jag hade en jättemumsig frukost, inget slår tjeckiskt bröd!! Jag satt uppe i köket vid det stora fönstret och tittade på rådjuren där ute och drack te, mys!! Sen så umgicks jag lite med min fader och min äldste bror. Vi bestämde oss för att gå till farmor och hälsa på, en rask promenad och så var vi där. Vi drack mera te och hade allmänt trevligt. Hemåt igen och strax efter vi kom hem så anlände bror numero 2 med hund!! Ursöt liten sak, busig som attans!!

Nu sitter vi här framför tvn. Jag har lägrat en soffa och sitter här och njuter över att jag inte behöver göra nåt..hehe.

Imorgon är det tal om att vi möjligtvis kanske ska åka skidor, hade varit roligt med tanke på att jag inte har åkt skidor på flera år. Vi får väl se!

Alles for now!

3 comments:

Jules said...

Härligt Stef!
Men du se upp i backen!

Kram

nika said...

Sist jag åkte skidor med dig..kommer du ihåg?

fyraårig Stef uppe i storbacken.
- mamma nu åker jag!!!!
-neeej! skrek jag och sträckte mig efter dig och poff poff så slet jag av mina korsband.

hur var det med din farmor? tittade ni på bilder?

Lia said...

Ha ern härlig resa Stef! Och se upp i backen, det e ju rent livsfarligt det där med att åka skidor! (sagt från en höjdrädd liten mes, hihi) Kram