Pages

Monday, January 26, 2009

Buhu.....

Har precis betalat räkningar......nu är man deprimerad...det blir till att käka gröt i en månad! Tur man tycker om havregrynsgröt och att man råkar ha en hel påse hemma ;)

Har varit riktigt duktig och städat idag!!! Grattis till mig!!! Här är så rent och fint.

Var i skolan och har lyckats dra på mig att hålla föredrag för klassen om hur glukos tas upp i kroppen.....jag vet inte hur jag lyckas dra på mig extra arbete alltid.....jaja...hoppas att läraren kommer att minnas det när han sätter mitt fiiiiina betyg som jag hoppas på!!!

Sen gick jag faktiskt och hälsade på lillasyster, hon städade och det var där jag fick inspiration till att städa själv. Vi gick och hämtade småtöserna på dagis och sen busade vi tills jag bet mig själv i läppen och så var det slut på det roliga, jag blir så kinkig när jag skadar mig......det gör lite ont men jag tror...mot alla odds att jag kommer att överleva så ingen behöver oroa sig!!

Tjing

3 comments:

Liselott said...

*ouff* bita sig i läppen eller tungan gör ju skitont tycker jag. Inte roligt. :S

Havregrynsgröt är som tur väldigt nyttigt. :)

Kramis på dig, tjejen! Liselott

Jules said...

Är det nåt som går just nu? ;) Alltså att bita sig själv?

Mannen skrek till och jag undrade om han slagit sig...men nej, det hade han inte - han testade att bita sig på överarmen bara för att känna hur det känns. Vad säger man? Lite knäpp eller helknäpp ;)

Fast du bet dig ju inte frivilligt - så du är inte knäpp - du är söt.

Fy för räkningar - de tycker vi inte om. Tur att du gillar gröt iaf :)
Kramar

Lia said...

AJ! Det gör ju så jäkla skitont. Jag brukar bli arg som ett bi (oftast på sambon!?) när jag slår i tår eller biter mig i kinden. Och den gången då jag klämde fingrarna i ytterdörren.....ska vi inte ens snacka om, hihihi. Jag var en fara för allmänheten då! Gröt e gott! Men du, se till att bli hembjuden på god mat hos snälla vänner vetja =)) KRAM