Pages

Monday, August 20, 2012

Vuxen

Då var det klart då, jag har fått en tillsvidaretjänst på sjukhuset!  Skrev på kontraktet idag och det kändes himla bra! Sommaren har flugit förbi i en rasande fart och har haft både bra och dåliga dagar. Men jag är väldigt glad över att inte längre vara vikarie, utan faktiskt en fast anställd. Det känns roligt och väääääldigt vuxet! Hehe! Inte för att man blivit minsta lilla mer vuxen, men ändå, lite vuxenpoäng är det allt! Det känns framförallt skönt att veta var man ska jobba och hur den närmaste framtiden kommer att se ut, jag trivs väldigt bra på min avdelning och är mycket glad över att få stanna kvar där! :)

I övrigt så har jag scrappat hos bästisen och löst korsord i hundratal. Jag är på jakt efter ett lämpligt bord till extrarummet så jag kan pyssla hemma också. Visserligen kan jag pyssla i köket, men det kräver även att man har material. Jag har ganska mycket tyger och sånt, men det finns ju annat man vill pyssla med också, så nu ska jag börja samla på mig lite material, kanske scrappa ett album snart. Då behöver man klister, och papper, och kanske foton!?!

I övrigt så är det väldigt intensiva veckor på jobb så det blir inte alltför mycket tid eller ork till annat, men snart har jag en ledig dag och då är det kanske läge att kila ner på stan och checka utbudet på pysselgrejer, det kliar lite i fingrarna faktiskt! :)

Nej nu får man fundera lite på middag kanske!

Tjingeling!

3 comments:

Trillingnöten said...

OMG!! Grattis!!! Du är verkligen vuxen nu :) fästman, lägenhet och fast jobb! asbra!

Stef said...

Tackar! Det känns mycket bra! kramar

finelinan said...

Grattis! Nu saknas bara villa, volvo och vovve. Och en drös ungar! SEN är du vuxen på riktigt! =)