Pages

Monday, August 13, 2012

Tillbaka igen!

Hej och hå!

Nu har man haft lite sommaruppehåll på bloggen, det var välbehövligt. Första tiden på nya jobbet var mycket tufft, man slängs in i verkligheten och så står man där, helt grön med en massa ansvar och problem att lösa.

Men jag har kämpat mig igenom och börjar så smått att komma på fötter och få lite mer självförtroende under bältet. Vi får se vad som händer efter sommaren, min chef är på semester just nu, så var jag kommer att hamna efter sommaren, det vet jag inte ännu. Det är lite jobbigt, för man vill ju gärna veta vad som ska hända.

Det har hänt en hel del annat, bland annat har vi flyttat in i nya lägenheten, och vi stormtrivs! Vi har skruvat ihop alla ikea möbler (det var den största pärsen) och till och med hunnit få upp lite tavlor och bilder på väggarna! :) Det börjar kännas mer och mer hemtrevligt och det ekar inte fullt lika mycket. Katterna stormtrivs och Lucas (den svarta katten) verkar mycket mer lugn och inte så spänd.

Nu ska jag kila till jobbet! :)

Ha en fin dag allesammans!

2 comments:

Madeleine said...

Härligt att se dig tillbaka med bloggen igen :)

Jag sitter i exakt samma sits. Chefen är på semester och från v.35 är det lite ostabilt för jag vet inte vad som kommer att hända. Känns inte så bra. Kommer att gå på tim vik tillsvidare..men vet som sagt inte hur mycket jag kommer att få jobba.

Kram på dig och jag är säker på att det kommer att lösa sig. Vi behövs för vården!!!

Trillingnöten said...

Äntligen tillbaka! Kul att läsa att det rullar på!!