Pages

Thursday, August 23, 2012

Tjejkväll

Igår så hade jag och bästisen blivit hembjudna till I på tjejkväll. Varma mackor, världens godaste kladdkaka, lösgodis och The Notebook. Det är bra att titta på med tjejer, då kan man gråta hur mycket man vill utan att någon tycker man är konstig. Vi bestämde oss för att se the notebook eftersom dom andra inte hade sett den ännu, makes for an even better night! :) Det var ett tag sen jag sett filmen, min sambo gillar den inte så vi kollar aldrig på den när han är hemma.

När K-J kom hem (gift med I) så skulle vi precis hugga in i kladdkakan. Vi fortsatte att titta på filmen och tårarna forsade på oss allihopa. När filmen var slut kom K-J och undrade vad i hela fridens namn det var för film vi tittade på, han hade inte hört annat än snörvel och snyftningar den senaste halvtimmen. Vi tittade på honom med rödgråtna ögon och började o:ah och aahh:a över hur bra och otroligt fin filmen var, och naturligtvis över hur snygg Ryan Gosling är!
Jättemysig kväll, och vi kom fram till att det är bra att gråta till film, man kan snyfta ut rejält och samtidigt äta godis och kolla på människor som alltid ser bra ut i håret.

Måste absolut göras om snart!

När jag kom hem hade sambon redan somnat så jag läste ett kapitel i Twilight, bara för att fläska på lite till med tonårskärlek och snygga frisyrer.

Håhåjaja, idag blir det jobb igen! Men innan dess ska jag passa gudbarnet en timme eller två :)

Tjingeling

2 comments:

finelinan said...

Där där filmen har jag inte sett. Jag har inte ens hört talas om den. Men det får jag nog råda bot på...=)

Trillingnöten said...

Inget går upp mot en kväll med en bra film, lite tårar och godis! Faktiskt :)