Pages

Sunday, April 8, 2012

Påskresa

Våra fina fina vänner M och J bjöd med oss på en lite påsk-roadtrip till Stockholm! Upp på fredagen och hem på lördagen!

Det blev hur mysigt som helst, vi har sett massor av fina ställen, ätit otroligt gott och haft allmänt supertrevligt! En väldigt avslappnad resa som ändå innehåll otroligt mycket!

Vi käkade världens godaste pasta på Vapianos i gamla stan!

Vi tog en titt på Kungliga slottet, jag ville ringa Victoria och fråga om hon ville ta en fika med oss, hon är ju mammaledig och allt nu, men blev nedröstad av fästmannen som ville vidare till nästa stopp!Vi besökte Vasamuseet och fick en liten guidad tour! Jätteintressant! Helt omöjligt att få in hela båten i en bild dock, behöver annat objektiv för det!Vi åkte Djurgårdsfärjan
Vi gick förbi riksdagen och spionerade på Reinfelds hus! Jag ville ringa på och ställa lite frågor till statsministern men blev ännu en gång nedröstad av fästmannen som inte trodde det skulle tas emot väl!
Ja det där var bara ett litet smakprov! Såg i kameran att vi tagit exakt hundra kort, på några timmar hehe! Vi hade iallfall fantastiskt roligt och för er som ska till Sthlm nån gång kan jag varmt rekomendera Hilton vid Slussen, världens godaste frukostbuffé! :)

Nu ska jag tvätta och ta tag i lite skolarbete!

Tjingeling och glad påsk till alla!

5 comments:

Anonymous said...

Hahaha, så skoj att se allt ur det här perspektivet! 100 bilder, blev det så många??! Tack för att ni ville åka med, vi hade världens bästa tripp <3. Nästa gång får Discobilen åka till Legoland eller Lalandia :)). Kramar M

Stef said...

Ja det blev så många bilder faktiskt! Jag blev jätteförvånad! :) Haha Discobilen får ha en egen facebook eller nåt! Så man kan följa den runt på alla äventyr! Hur många ställen kan man checka in på innan folk blir irriterade haha!

Trillingnöten said...

Alltså, ALLA går på Vapianos! :) Verkar vara toppenstället liksom! Glad påsk!

Gabriella said...

Åhhh vad mysigt det såg ut ;) äsch då, det är klart du hade kunnat ringa Vickan ;)

annellisaa said...

mysig helg:)