Pages

Friday, April 13, 2012

Its close, I can feel it

Äntligen fredag, den 13 dessutom. Dagen har bjudit på sol och huvudvärk nästan hela dagen. Har ändå försökt dricka mycket vatten för det är oftast där skon klämmer. Har precis kört i mig en bamyl brus, det brukar göra susen.

Examen närmar sig med stormsteg men än ropar vi inte hej, det är en del kvar i skolan ännu och dom har verkligen fått trycka in sakerna såhär i slutet. Ovanpå praktiker har vi stora tentor och seminarier som kräver skriftliga inlämningsuppgifter ect.......nu kör man på ångor kan jag säga. Jag är helt slut, man känner pressen och att snubbla på målsnöret är största skräcken just nu! Man är så otroligt rädd för att misslyckas när man är så nära. Men jag kan se slutet på tunneln, det är så nära så jag nästan kan ta på den där legitimationen!

Ikväll blir det ett glas vin och lite mys med fästmannen. Resten av helgen blir plugg och mera plugg!  Jag ber alla mina vänner om ursäkt för att jag är en så dålig vän för tillfället som aldrig har tid att ses, men snart kan vi fika massor!!!! Snart snart snart!

Trevlig helg allesammans!

3 comments:

Helena Argirakis-Valencia said...

Trevlig helg pa dig med! Kram

Swedish Army Wife said...

Jag håller tummarna för dig att du klarar dig över mållinjen med vettet i behåll! Kela mycket med pälsansiktet (och mannen), det lugnar nerverna ;)

finelinan said...

Skönt att det snart är över! Men du lär väl snart sätta dig i skolbänken igen för vidareutbildning? =)

Jodå, bytt lösenord gjorde jag när man skulle. Det var väl förra året? Jag loggar ju in nästan varje dag. Jag vet inte vad problemet var, för senare på eftermiddagen kom jag in som jag skulle. Irriterande som FAN bara då jag skulle ägna dagen åt att läsa texter, också fungerar det inte...