Pages

Monday, October 10, 2011

Möglars mögel!

Efter mycket kämpande med avloppsrensare och grejer så kan vi konstatera att det är totalstopp och inget vi gör kommer att förändra det!

Så trevligt, vi kan inte duscha, inte gå på toa, inte diska.....hmmm......jag ska försöka få tag på fixarfirman imorgon igen, pratade med en anställd där idag men mannen som har hand om detta var inte inne. Han skulle återkomma  och ja......vi har fortfarande inte hört något, grejtans! Jag ska försöka ringa imorgon igen och får jag inte tag på någon som kan komma och fixa så får vi ta kisarna och försöka få några vänner att förbarma sig över oss tills problemet är fixat. Jag menar det är en sak om en vask inte funkar, men när man inte kan duscha, uträtta sina behov eller diska.....ja då förstår ni! Då kan man ju inte vara här förräns dom fixar det!

Ohhhhmmmm......det kunde varit värre! Eller hur???

4 comments:

my said...

Håll ut, håll ut!!
Ring i morgon om det tjärvar!

Och kom ihåg att morsan sagt att n ju alltid kan komma dit och bo tills det fixat sig. :)

Trillingnöten said...

Det är det som jag inte gillar med Sverige...servicen...lite akut känns det väl att inte ens kunna gå på toa?

Stef said...

My: yesbox!

Trillingnöten: Man skulle kunna tro det, me se du det här kommer att kosta flera tusen riksdaler, och ännu ett par tusen till om dom skulle vara tvungna att komma hit på övertid, och det vill vi inte! Gah!

finelinan said...

Tänk positivt, ni har iallafall tak över huvudet. =) Det har snart inte jag. Fuktfläckar som kom från ingenstans i taket på ovanvåningen, och runt dem är det väldigt mjukt och skönt i taket. Tre veckor sedan jag upptäckte det och ringde hyresvärden. Tror du han varit här? NEJ! Ja, möjligtvis idag då, men det är inget han sagt till mig. Hans bil stod utanför och han var inne hos grannen när jag kom hem så han kan ha varit här innan. Men han sa inget...

Ni kan få flytta hit medan ni inte har något avlopp, så kan vi flytta till er när vi inte har något tak!