Pages

Monday, October 10, 2011

Lite segt

Det blir inte så mycket bloggande nu men det känns lite segt, det händer inte sådär fruktansvärt mycket spännande. Jag pluggar på och sambon jobbar och sliter.

Det var stopp i vasken i badrummet, det fixade vi själva,men nu är det stopp i golvbrunnen....hjälp.....jag tror jag går åt! När jag duschade häromdagen så forsade vattnet upp och ut i badrummet via golvbrunnen under badkaret........j***a piss rent ut sagt!

Det har varit upp och ner med måendet också, både sambon och jag har känt oss hängiga och trötta....det verkar bättre idag dock,trots att ryggvärken redan gör sig påmind och klockan är inte ens tio.

Igår var det gamenight såklart och vi vann!!!! Tacka gud för det, det var nära ögat att det gick åt pipsvängen men en interception kom som en skänk från ovan och vi kunde ta hem det hela! Sambon var så nervös så han kunde knappt titta. Vi konstaterade efter fem veckor av gamepass att vi definitivt har fått valuta för våra pengar, hjärtat i halsgropen varje söndag!!! :) Hehe!

Kisarna har fått en ny leksak och en ny klösställning. Deras grejer behövdes bytas ut, snacka om monster till ställning alltså! Den går hela vägen upp till taket.....

Annars så är det inte mycket nytt, detta blev ett lite trist och grått inlägg ser jag nu. Det är därför jag inte har bloggat på ett tag, för att undvika trista och gråa inlägg. Jag ska försöka "uppa" mig lite!

Lite bilder!

4 comments:

Madeleine said...

Vilket trassel det blev, men det blev bra i slutändan :)
Tack för att du fortsatt följer min blogg..

my said...

Vilken finfin lekpelare!! :)

Hoppas ni inte blir helt översvämmade med bajsvatten. :P

kram

Linda - Mitt liv i Grekland said...

Haha jadu det var ingen liten ställning! Men vilken rolig, katterna ser ju redan ut att trivas.

finelinan said...

Om vi släpper ut vattnet efter ett bad får vi också översvämning. Men vi har det lite primitivt hos oss. Vattnet från badkaret åker bara rakt ner i ett hål i marken under badkaret (det är inbyggt), och sedan ut genom ett galler som sitter längst ner på badkarskanten, rakt ut på golvet! Jag har lärt mig att släppa ut vattnet i omgångar. Det tar lite tid, men...