Pages

Friday, October 21, 2011

Gudbarnet är snart hääääär!!!!!

Känner mig som en överkörd iller. Efter det mycket trevliga men intesiva resan till Tjeckien har jag nu spenderad veckan med att försöka återhämta mig och kämpa vidare i skolan. Vi är fullständigt överösta med arbete och föreläsningar och jag kan faktiskt tycka att dom överdriver en smula just nu.  Det är lite lustigt att det är ganska bevisat att ingen lär sig något av korvstoppning och att informationen går in genom ena örat och ut genom andra. Ändå väljer man att på en högskola köra detta sättet för att försöka lära studenter något. 5 veckor av föreläsningar från 08.00 till 17.00 och sen ska man hem och plugga? Jo men visst, det kommer jag att lära mig massor på. Det finns inte en människa i världen som kan ta in så mycket information på en dag, jo bebisar möjligtvis but thats it! Hujedamej!

Så, jag har inte så mycket ork över till bloggen just nu, men det kommer att komma igång sen igen, jag läser dock era bloggar nästan varje dag!

Idag så kommer älskade gudbarn nummer två till världen och det känns lite som julafton, det är spänning i luften och vid tolv tiden så kommer jag nog att vara i upplösningstillstånd då det är tänkt att det är dax då!!!! Woooo!!!!!!! Oh jag vill se bilder!!!! Det är så himla synd att jag inte kan vara där, men skolan sätter lite käppar i hjulen och ja vi har ju inte obegränsat med pengar tyvärr hehe! Men jag kommer att få träffa det lilla trollet tids nog ändå och då ska jag pussa ihjäl honom!

Nu ska jag försöka vakna till, duscha och fixa lite i lägenheten, sen är det föreläsning som gäller och ikväll ska vi fira gudbarnets födelse med lite vin här hemma bestämde jag nu i skrivande stund!!! :)

Tjingeling!

3 comments:

Camilla said...

Du gör rätt i att fira det nya gudbarnets ankomst ikväll. Hoppas att allt går bra:)

Ni verkar ha hemska dagar där du pluggar. Jag minns att vi max hade två föreläsningar, typ 6 timmar per dag. Men oftast bara en. Men det var mycket att läsa själv. Oftast 2-4 böcker per kurs. Hur många tusen sidor det var har jag förträngt:)
Kämpa på.
Kram

Trillingnöten said...

Spännande dagar!! Jag ser så fram emot att få se det lilla pyret äntligen :) well, på bild så småningom i alla fall! Hahaha...Gudmor! Spännande!!

Madeleine said...

Samma här. Har inget liv just nu...och allt ska göras innan vår praktik v.44 eller innan jullovet. Usch och fy..