Pages

Friday, June 3, 2011

Sommarlov!

Ja nu är jag tillbaks igen! Det blev ett litet uppehåll där vid slut tampen på skolåret men det kan inte hjälpas, man försöker bara ta sig igenom det allra sista. Men idag så började sommarlovet, visserligen varar det inte så länge, börjar nya jobbet på tisdag, jag jag ska ju jobba i helgen också, men det mentala sommarlovet har börjat! Woho! Jag firade idag med att äta en glass i sommarsolen i parken och läsa en skönlitterär bok. Helt underbart! Sen ringde jobb och förstörde resten av min lediga fredag, men men,....money money money! :)

Såhär efteråt kan jag konstatera att min praktik inte var något att hänga i julgranen precis, mycket besviken och oerhört lättad över att det är över! Psykiatrin är nog inget för mig tror jag. Jag och R har det toppenbra tillsammans. Han pluggar sin svenska och jag är mäkta imponerad över hur mycket han redan kan! Han möblerar om i lägenheten var varannan dag vilket resulterar i att jag aldrig hittar något nu för tiden, men det gör inget! Lucas får på inrådan av en veterinär lite lite majsolja i maten mot hans mjäll.Han är INTE glad! Tycker nog inte att den där oljan smakar så gott, men det är ett suveränt bantningsknep haha. Nä skämt åsido, det är bara pyttelite olja och han äter maten till slut så. Det får han ju göra annars kanske han svälter bort alla sina sju kilon och så kan vi inte ha det!

Bästisen har varit hemma i två veckor och åkt igen. Det är alltid lika trist när hon åker, för man vänjer sig vid att ha henne här i stan. Och sen så ses man inte på evigheter igen! Görtråkigt tycker jag! Men snart kommer det andra på hembesök, nämligen familjen! Woho! Det ser vi fram emot väldigt mycket!

Annars så är allt som vanligt! Sommaren har äntligen nått sverige och vi njöt i fulla drag idag. Jag satt och pluggade på balkonen i torsdags hela dagen, vilket resulterade i årets första solbränna. Kräftan steffi på ingång!

Nej nu ska jag ta och uppdatera mig lite på era bloggar. Och ursäkta mig till alla som ringt och som jag inte hört av mig till, det har varit en väldigt hektisk och pressad period och jag har inte haft något liv utanför skolan om man säger så! Men nu blir det ändring på det, så expect phone calls!

Tjingeling!

3 comments:

Trillingnöten said...

Sommarlov! Spelar ingen roll om man jobbar på sommaren, bara tanken på att slippa läsa och studera när man är ledig är ovärderlig! Njut så mycket du kan! :)

Camilla said...

Skönt att pluggandet är över för ett tag nu. Hoppas att du kan vara lite ledig i sommar för det behöver man också för att ladda batterierna.

Ha det gott.
Kram

my said...

Wooptidoooo! Du överlevde!!
Saknar dig med, otroligt mycket. Tänkte på dig idag när jag var häxa nere i Aywaille, du hade gjort den rollen klockrent bra. Hahaha.

Massor massor med kramar till dig och hela ditt entourage (Richan, FatsoCatso, familjen osv)