Pages

Sunday, April 3, 2011

Kattmat och sesamkakor

Hmm jag märker att det inte blir så mycket bloggande här just nu. Det är inte så mycket nytt som händer men skolan betyder fullt upp i stort sett hela tiden. Och är jag inte där så är jag hemma och hjälper R att leta jobb, och gör vi inte det så umgås vi med vänner! Och veckorna bara försvinner!

Idag provade R blåbärssoppa med knäckebröd i, och det gillade han! :) Vi hade nyponsoppa hemma häromdagen och detta var också något nytt för R, som gillade nyponsoppan också. Det finns annan mat han är mer skeptiskt till, som saltlakrits. Ja nu är ju det inte mat direkt, det är godis, men ändå. Han gillar inte heller kalles kaviar eller dammsugare (märkliga människa). Men det gör inget för då blir det mer över till mig! :)

Igår så kom vi över Science plan kattmat till Lucas för halva priset!!!! :) Vi gick ifrån djuraffären och jag var vääääääldigt nöjd! 5kg för 250 kronor! Sweet! Jag ställde påsen på balkongen och glömde helt bort att kattskrället har tuggat sig igenom foderpåsarna förut. Vi åkte iväg och umgicks med vänner, och när vi kom hem var katten ute på balkongen, jag tänkte inte mer på det utan kallade in honom. Han kom fram till balkongdörren, stod där och strök sig mot väggen och så men ville inte komma in, så jag lät honom vara. Mitt i natten steg R upp mäkta irriterad över att det var ett farligt prasslande på balkongen, och kom in med påsen i högsta hugg. Lucas hade då lyckats tugga igenom påsen, det är oklart dock om han lyckats få i sig någon mat, han var hungrig imorse så jag tror inte det! Nu står påsen i tryggt förvar under vasken! Och tjockisen är säkert döds sur för att han blev påkommen!

Idag har vi tvättid och så ska jag ge mig på ett recept på sesamkakor som jag fundelerat ut själv, vi får se om det blir nåt av det!

Tjingeling!

5 comments:

my said...

ÅÅÅÅÅÅH, skit i festkläder när ni kommer ner hit - packa väskorna fulla med blåbärssoppa och knäckebröd i stället hörrni. hehe. Det låter ju bara SÅÅÅÅÅÅÅ gott.

Som sagt, jag mår bättre! tihi.

Glöm inte dela med dig av recept osv på de där sesamkakorna om de blir bra. lät väldans intressant!

jag tänker inte alls bara på mar för tillfället, nänä, inte alls...

nu ska jag äta bulle med ost.

miljoner kramar till er alla tre (även mr tjockis)

finelinan said...

Haha, vilket duktig katt! Sådär skulle min Bosse aldrig göra. Det är han för lat för. Maten ska serveras, inte arbetas för!

Anonymous said...

När jag började läsa såg jag det värsta scenariot framför mig.. Hur Lucas lyckats äta upp all kattmaten och fick numera köras runt i barnvagn :-)
TUR att ni kom på hans busstreck.../ Pernilla

finelinan said...

Fin liten artikel i lokaltidningen idag. Och en jättefin bild! =)

nika said...

ja det var verkligen snålt med inläggen här......