Pages

Sunday, April 10, 2011

Kaffet var inte så gott

Igår var jag och sambon och fyllde på lite i skafferiet. Det behövdes verkligen, vi handlar mycket i stora förpackningar och mycket basvaror som vi sen kan göra eget av. Tex vi bakar eget bröd så vi handlar en massa mjöl och jäst och grejer, och vi handlar massor med bönor och linser så vi kan göra bönburgare och linslimpa (alltså köttfärslimpa fast utan kött då) ect! Mycket ekonomiskt och bra fast ett helvete att få hem på cykeln. Dessutom har ju sambon lyckats få punka på sin cykel plus cykeln vi lånade till honom för att hans fick punka. Så vi fick pilla ut innerslangarna och ta med dom och köpa nya. Det var ett jäkelens helvete kan jag tala om, vi har inte dom rätta verktygen vet ni, så när vi kom tillbaka från affären var vi så trötta på det så vi struntade i att laga cyklarna då. Vi tänkte även prova ett billigare kaffe, och köpte en annan sort än vad vi brukar....gör inte det....de är inte så gott! Nä vi får hålla oss till gevalia och zoegas!

På kvällen åkte R iväg på grabbkväll ala bastubad och jag cyklade hem till J och G för lördagsmys med tvn! Jättetrevligt, vi var alla halvslöa och trötta så vi låg utfläkta i sofforna och glodde på dåliga program som när man är trött blir bra! Hehe

Idag ska vi hem till H med Lucas, vi ska se om han tolererar hennes katt eftersom hon möjligtvis skall passa vår huligan medans vi är i Belgien! Hon har passat Lucas innan men sen dess har hon skaffat egen kise och ja, vi ville testa först och se hur det går!

Jag var dessutom och färgade håret inför det stundande bröllopet i veckan och blev supernöjd. Jag gick till universitetets frisörskolan och fick det gjort av en elev, dom gör det för en tredjedel av priset på salong och det blev jättebra! :)

Imorgon börjar praktiken på vårdcentral och det ska bli jätteroligt!

Tjingeling!
Tjingeling!

0 comments: