Pages

Monday, September 20, 2010

Starkt jobbat sverige....

fyra år till med Reinfeldt och moderaterna, jättebra för sverige....verkligen jättebra......(notera sarkasmen).

Men det är bra, kör på detta, vi döper om skatter till avgifter istället så ser det genast bättre nu, och så betalar alla sitt, och alla latmaskar med cancer och andra tramsiga sjukdomar kan sluta sjåpa sig och börja jobba istället för det kommer ju att finnas jobb så det räcker och blir över, riktiga jobb!!! Hurra!! Sen så går vi med i NATO och börjar pumpa in pengar i militären direkt för det lär ju behövas!

Skattesänkningar är jättetoppen, se så mycket mer pengar det svenska folket har, se så mycket mer jobb och pengar JAG har, för bara om jag har det bra så skiter jag i alla andra!

Men när jag tänker på det, jag ska kanske vara glad, för om man ser på fakta, så löper ju vegetarianer mycket mindre risk för att drabbas av hjärt-kärl sjukdomar, som är en av dom största sjukdoms och dödsorsakerna idag. Och jag har ju slutat röka också, vilket minskar risken för lungcancer och andra obehagliga tillstånd,så jag har ju bättre odds än många andra att förbli frisk länge, men poängen är att när alla allians stödjare drabbas utav dessa sjukdomar......rökare och köttätare och allt annat....ja då slipper ju jag betala för det iallafall! Vad bra!!!!! Då kan dom stå för notan själva, jobba och betala utan gnäll då förstås, för det var ju det dom ville! :)

Kanon........eller?

2 comments:

Trillingnöten said...

Word! Nu gäller det att hålla sig frisk! vitaminpiller, motion, inget kött och inget röka...then you will be on your own. Men om vår statsminister blir sjuk i en allvarlig sjukdom...då är det andra bullar skulle jag tro.

my said...

Du är klockren vännen!