Pages

Tuesday, September 28, 2010

Räkningar och bus

Räkningarna är betalade! Kan någon svara på varför det inte är roligt att betala räkningar? Någon? Även fast man gör det till en fest, blåser serpentiner och har partyhatten på sne....ändå är det inte så skoj......konstigt.....

Men för att liva upp stämningen lite efterårt så har jag och Lucas busat järnet! Hans favoriteksak är en egentillverkad grej! Den består av en plastpinne, en gammal tröja som jag rev i remsor och längst ut så har jag knutit fast hans leksaks möss! Herregud det blir ju inte bättre än så! Såhär brukar det gå till, jag far runt i lilla lägenheten och fladdrar med pinnen så det står härliga till och efter mig rusar en galen katt och jagar frenetiskt! Han har en tunnel som också är jättebra när man ska leka såhär, han far igenom tunneln som ett skott och flyger ut på andra sidan i en våldsam attack! Det är ett jättebra sätt att trötta ut honom så att jag kan få plugga ifred sen!

Tunneln


Tunnelmannen!


Sen när man inte orkar mer kan man lägga sig och vila bland mammas rena kläder!


Tjingeling!

1 comments:

Trillingnöten said...

Jag blir deprimerad av att betala dessa jäkla räkningar. Först är/känner man sig fasiken rik med alla dessa stålar på kontot. Sen plötsligt, är man nästan lika fattig som innan...bajs.