Pages

Sunday, September 12, 2010

Flitig Lördag

Igår var jag så flitig så! Jag sorterade nämligen ut i mina garderober! Alla härliga höst och vinterkläder åkte fram och sommarkläderna packades ner! Dessutom gott folk, så lyckades jag med konststycket att sortera ut en hel svart säck full med kläder,skor och väskor att ge till Erikshjälpen....utan att börja gråta! Jag lyckades äntligen släppa taget om dom där grejerna som man krampaktigt klamrat sig fast vid, fastän man inte använt det på flera år i hopp om att man en dag skulle använda det igen. Men nu åkte det ut! Och jag är så nöjd, för nu förstår ni, så kan man faktiskt hitta i mina garderober! Jag kan se vad jag har och hitta lätt! Och det bästa av allt är att där är plats så man kan köpa mer, som en mycket vis människa påpekade. Inte för att det lär bli mycket handlande för min del, man är ju fattig student!

Iallafall, fick röjt i garderoberna och lägenheten! Tomatplantan har åkt ut och ska nu ge plats åt en liten kryddträdgård, ja just det, en hel kryddträdgård! Det är en stor kruka vet ni, man får plats med många kryddor! :)

Lucas tyckte det var jätteskoj att sortera garderober, han rotade runt bland alla kläder och gömde sig i byrålådorna för att sen gå till attack när jag försökte lägga kläder i lådorna! Han brukar även gömma sig i garderoberna där han en och annan gång råkat bli instängd, men det verkar inte störa honom för han ligger kvar och myser när jag i panik inser att han är instängd och sliter upp dörren!

Det är en underbar solig dag idag! Jobb i hamnen står på schemat och sen blir det lite plugg och sånt roligt!

Tjingeling!

2 comments:

Camilla said...

En sån där garderobsrensning borde jag också göra. Kanske på tiden att få det gjort innan T kommer så det finns liiite plats för hans kläder också.
Vi får väl se när det hinns med.
Men väskor slänger jag aldrig, såvida de inte är trasiga. Har någon särskilt soft spot för väskor och skor.

Lycka till med pluggandet.
Kram

Trillingnöten said...

Wow! Snacka om att vara ett busy bee :) Jag är imponerad av din energi alltså!