Pages

Tuesday, August 31, 2010

Lång dag!

Hade en lång skoldag idag, 9 till 4. Det är ju nästan som en vanlig arbetsdag, men det är faktiskt skitjobbigt att sitta stilla och lyssna i 6 timmar! Det ÄR jobbigt....alla som har pluggat vet vad jag talar om, man är helt slut efteråt. Idag diskuterades folkhälsa och kvantitativa forskningsmetoder!

Lucas tycker för tillfället att jag är supertråkig som bara sitter och skriver och läser när jag kommer hem. Och jag har naturligtvis dåligt samvete för att jag inte riktigt hinner ge honom så mycket uppmärksamhet som han gärna skulle vilja ha!

Annars så flyter livet på som det ska!

Tjing!

2 comments:

Trillingnöten said...

Jag fattar inte hur barn orkar överhuvudtaget att sitta så länge i skolan! Och ändå är ju lärare förstående mot mindre barn (försöker att avbryta med nån lek eller lite rörelse)...ingen förståelse finns för vuxna! Äsch, ni är vuxna ni SKA kunna och vilja sitta still :) Speciellt när just den lärarens ämne det mest intressanta i hela världen!

my said...

Vad duktigt du är gumman!
Sorry att jag inte hade tid att gå på skype i går, var iväg och handlade med Dav och sen bäddade jag ner mig framför teven. Och jag har inga pengar på telefonen för att svara på sms. :(

Men idag kanske? Om du har tid när du kommit hem från skolan?

kramar