Pages

Monday, June 28, 2010

Nu har dom åkt!

Nu har familjen åkt hem igen! :( Dom åkte idag efter två roliga veckor ute på landet! Lucas har jagat flugor, nästan hängt sig i äppelträdet i sin sele och blivit stucken av en geting i munnen! !Med andra ord en mycket lyckad start på sommaren för hans del!

Bästisen är här och vi har idag speed shoppat på ikea, mamma, jag köpte den där sista trådbacken! Wooohooo! Jag har även jobbat och käkat middag hos bästisens moster!

Imorgon är det jobb som gäller och förhoppningsvis är vädret lika fint som idag så man kan ligga ute och steka lite! Typiskt att det blev 27 grader varmt dagen då familjen åkte hem!

Snart kommer älsklingen hit, mindre än två veckor kvar! Weeeiii!!! :)

Tjing

3 comments:

Trillingnöten said...

Åh, jag hoppas ni har haft en underbar tid tillsammans!! Och snart kommer killen! Sommaren är underbar eller hur? :) Bara massa kul - och så lite jobb, men det kan man liksom se som en hobby under sommaren tycker jag : p

♥ Pernill@ said...

Men så ska det ju vara ! Hon ska inte ha det lätt när hon kommer hem till Svedala!!!

nika said...

Awww...det var så mysigt att vara hemma och passa kattbarnbarnet. Tio poäng får du för att du köpte trådbacken..yihaa....men fick du plats med allt ändå? Ta en bild på Lucas i den gamla trådbacken...hehe.
Saknar dig
puss och kram
mammis