Pages

Wednesday, June 9, 2010

Katten och kläder

Idag fick jag mina skattepengar och då kände jag att jag förtjänade lite shopping! Som student, eller förälder, eller pensionär, eller....ja ni hajar (typ hela livet alltså) så snålar man och sparar och sliter för att pengarna ska räcka till.

Sen i februari har jag gått och kollat på ett par sandaler, ett par vad jag kallar "gladiator" sandaler, ni vet dom som är moderna nu.
Jag vet inte hur många gånger jag har varit i affären, men idag...idag köpte jag dom!!!! OooOOhhHHoooo...dom är såååå fina och jag är så glad. Sen blev det två toppar och två par shorts på H&M för under 200kr...I löööv rea, och så blev det kattmat som kostade mer än alla mina kläder sammanlagt....fy fan Royal Canine är dyrt men Lucas hade fått en kupong från Agria (vi tackar och bugar) och det är bra mat! Only the best for my baby!

Lite bilder!

Först mina fynd! :)


Lulleman
3 comments:

Monika said...

Kanonsnygga kläder Stef:) Riktiga wow färger:)Men du nu när mammsen kommer tilll Sverige så ta er en rajd till Ullared. Jag vet att hon ska besöka syrran någon dag, tyvärr så även i år har vi lyckats med konst stycket att gå om varandra...

Trillingnöten said...

Jag älskar shopping, men framförallt rea! Det är rena rama drömmen för mig! och jäkla snygga saker du hittade också...NU måste jag nog ta en runda på stan jag med...attans...

Camilla said...

Härliga färger, typ mina!
Du gjorde helt rätt i att gå på en shoppingrunda så som du sliter med plugg och jobb. Jag fattar inte hur du orkar. Jag pluggade 4 år på högskola och vet hur mycket jobb det är man får lägga ner.

Kram