Pages

Tuesday, September 29, 2009

Jag är trött och arg och nu ska jag avreagera mig

Ja faktiskt, trött och sliten och jävlig. Jag jobbade häcken av mig i somras bara för att nu tyvärr bli fråntagen studiebidraget.....alltså, nu när jag behöver bidraget för att jag inte ska behöva jobba lika mycket så säger dom nej tyvärr dom pengarna ger vi till någon som bor hemma hos mamma och pappa eller till någon som tar lån på flera tusentals kronor i månaden men du får tyvärr ingenting.....återigen väljer vi som samhälle att straffa dom som försöker vara lite ambitiösa och tjäna sitt uppehälle och inte bara låna låna låna och leva för pengar man inte har. JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!!!! Så nu blir jag så illa tvungen att fortsätta jobba medans jag pluggar för att kunna försörja mig, att pussla ihop två jobb och studier på heltid är inte så lätt alltid. Suck....Vem i hela helvetet resonerade fram dom här jävla reglerna???......Jag bara undrar.....vem???

9 comments:

shirley said...

ojoj sicken soppa gumman !! Det är så jäkla kasst men var du tvungen att bli rik på ditt jobb i somras?? Du kunde ju vara som alla andra jobba svart "" det lönar sig i längden när man pluggar.. kram på dig ..

Shirley

Djelena said...

Jag vet hur det är! Det är inte ens alla som kan jobba eller får annat än sommarjobb heller....och så har man förverkat sina pengar!

Själv har jag blivit tvungen att betala tillbaka ca 3000kr eftersom jag tjänat för mycket för TVÅ år sen! Det du! Tackar och bockar för den (som om jag har mer pengar nu att betala av nåt som hände för över två år sen)...

Myra said...

Ja fy fan. Jag är mitt i skiten nu då jag flyttat hem. Ja du vet väl själv som också återvände till Sverige för inte så längesedan... orkar inte dra igång nåt nu, blir bara UPPRÖRD!

Kram på're

finelinan said...

Det är verkligen ett korkat system. Ska inte studiebidraget vara till för alla som pluggar?

nika said...

Tog dom alla pengar för hela termien eller bara för en månad?

Anonymous said...

Det är verkligen trist Steffi, men Du klarar det här ockå. Kram. Mormor.

Monika said...

Fy fasiken, visst är det ett knäppt system som finns!!Det är inte klokt att man inte ska kunna tjäna pengar utan man måste LÅNA, för att systemet ska bli nöjt!! Sorry tjejen, så här är det i landet, denna jäkla regeln kom till vill jag minnas för att några missbrukade den, och då kör man "kollektiv" bestraffning!Samma sak är det med systembolagets monopol, bara för att några få inte kan kontrollera sitt beroende, så ska resterande befolkningen inte heller kunna få tillgång till det mer än bara vissa dagar under x antal timmar!!Horibelt är bara förnamnet...Översitteri är kanske ett bättre ord, omyndighetsförklaring...Låt inte folket tänka och ta ansvar själva utan det gör "myndigheterna, blaaaaaah! Kram på dig gumman

Annika said...

Fy fan så trist! Byråkrati-idioti!
Jag visste inte ens att dom kunde bgränsa bidraget - trodde att det gick ut till alla som hade plats vid högskola (????). Märkligt.

Lia said...

FUCK säger vi på det Stef! Fy faen för CSN och dessa idiotiska regler. Jag har själv varit i samma situation och det känns som att man fått en käftsmäll på all ambition och duktighet! Massor med kramar fr Lund. Tänker på dig gumman!