Pages

Monday, April 13, 2009

Hemma igen......


Ja så var man hemma igen...suck. Det är fint väder iallafall och det underlättar ju lite. Har haft en fantastisk resa och ville inte riktigt komma hem.

Flighten gick bra även fast det var lite skumpigt. Planet var fullt men jag lyckades få två säten för mig själv, dessutom hade jag massor av plats till benen för jag satt vi en exit. Gutt gutt. Vi blev en timme försenade i Atlanta pga en liten exit skylt som hade försvunnit, dom kunde inte åka utan den så vi fick vänta medans dom letade upp en på flygplatsen.

Jag och mamma kom fram till att jag ätit ute 16 gånger på 19 dagar, WTF, inte undra på att man lagt på sig......
Sen har vi varit på pottery placet och målat porslin, vi har sjungit karaoke på en onsdag, jag har passat på att handla kläder och en massa grejs till en massa folk, jag har varit hos kiropraktorn, jag har fikat tusen gånger, jag har besökt min gamla skola, jag har tittat på lillebrors fotbollsmatch och älsklingens hockeymatcher, jag har firat två födelsedagar, jag har bakat en stor chocolate chip cookie med mamma, och en massa annat!

Imorgon är det jobb och projekt arbete som gäller!
No time to waste!

Tjing!

5 comments:

nika said...

ser att de stooooora brillorna kom med pa bild

kram

Monika said...

Välkommen tillbaka goding:)) Skönt att resan gick bra. Jasså, mamsen drog iväg dig till dansbandskassanoverna???(kiropraktorerna, alltså) Jag kallar dom det efter att ha sett deras "smörbild" som modern hade lagt ut.
Ok "back to basic" igen, skola arbete...Det fixar du galant:))Kram på dig och ha en bra dag

Myra said...

Förstår att du känner dig ungefär lika kluven som jag gör, då jag flyger fram och tillbaka och trivs lika bra på båda håll. Och längtar än hit och än dit, samtidigt som jag trivs bra där jag är.
Inte undra på att man blir snurrig... ;)

Lia said...

Hemma! Välkommen hem Stef! Jag skulle inte heller vilja åka hem fr pojken och mamma och USA. Det låter som att du har haft det heeelt underbart. Massor med kramar!!

Pernill@ said...

Skönt att ha dig hemma igen :-)