Pages

Thursday, December 8, 2011

Utmaning

Fick en utmaning av sitting in a rainbow idag: att lista fem saker om mig själv som ni nog inte vet om! Hah då ska vi se vad vi kan vaska fram:

1. Jag har väldigt kort stubin och blir vannsinnesgalet arg på två röda sekunder, men det går över lika fort som det kom! (Fast det visste ni kanske hehe)

2. Jag klöks av kanterna på ost, jag hyvlar alltid i mitten (det är nåt psykiskt, jag fixar det inte bara!  Och köper jag en ostmacka eller bulle så drar jag bort kanterna.)

3. Jag blir galen när folk gräver i smöret (tycker det ser äckligt ut, ta fint från toppen och gräv inte som en grävskopa)

4. Jag är väldigt vimsig när det gäller mig grejer och vet aldrig var jag har nycklar, väska, handskar ect och återvänder i snitt tre gånger varje gång jag går för att jag har glömt något (fästemannen bara skakar på huvudet medans han letar efter min mobil och undrar hur jag klarade mig innan han kom hit)

5. Jag tycker inte om att prata när jag åker bil eller buss för då vill jag lyssna på musik och drömma mig bort till guld och gröna skogar.


Sådär jag! Jag skickar utmaningen vidare till Swedish Army Wife , Min Amerikanska Resa , och Mitt i livet

Tjingeling!

4 comments:

Trillingnöten said...

Hahaha, det var kul att läsa! :) Det där med osten var verkligen intressant! Ibland får man för sig lite konstiga saker och det går liksom inte att få bort :)

Anonymous said...

Jag känner igen det där med osten. Så pass att jag slutat äta ost för jag inbillade mig att kanterna kröp in PÅ osten.
Hrmmm störd. Jag vet !!
/pernilla

Petra H said...

Ha ha, jag gillar inte heller kanterna på osten men både O och min far blir vansinniga när jag hyvlar "kälkbackar". dessutom gillar jag inte att TA på ost, hu! och håller helt med när det gäller smörgrävande!
kram

Swedish Army Wife said...

Gaah jag fick en sån utmaning av brysselkakan sist och jag har verkligen skiiitsvårt att komma på fem saker om mig själv numera, känns som jag redan har skrivit om allt! Jag skrattade åt din behandling av osten haha! Jag är dessutom likadan när jag åker bil, då vill jag filosofera för mig själv :)

Hur var nyåret? Och julen? Gick tentorna bra? Kram