Pages

Wednesday, December 7, 2011

Hej igen!

Nu så, nu känner jag att det kanske är dags att börja skriva lite igen! Saker och ting är ganska pressade i skolan, men man har kommit över den där paniken. Ibland kommer man till en punkt när man känner: Hur fan ska jag fixa detta? Hur ska jag orka? Jag vill inte vill inte vill inte......jag vill inte plugga mera! Jag vill bara vara klar och slippa tänka på tentor och examinationer och mög!
Så får man en sån där riktig low point när man bölar och är så less på allting, saker och ting känns för jobbiga, man vet inte riktigt hur man ska tackla det, orka ta nya tag och dra sig upp.

Men så har man vänner och fästman och familj som stöttar och peppar och uppmuntrar, och sakta men säkert så kommer man tillbaka. Katastrofer blir till tillfälliga setbacks som man fixar till och går vidare, och det känns inte lika tungt längre. Skönt!

Iallfall så kör vi på i skolan som vanligt, plugg plugg plugg. Det blir inte så fasligt mycket jobbande just nu för det har jag faktiskt inte tid med, skolan tar 100% av min tid. Jag har hunnit öppna 7 luckor i min chokladkalender och nu är det bara 13 dagar kvar tills vi åker till USA!!!! Woho det ska bli så roligt! :) Längtar efter subway, chipotle, starbucks varje dag, bagels från Panera bread ect ect.....can't wait!

Dessutom så planeras ett förlovningsparty av R's föräldrar, det är ju lite roligt faktiskt! :) Spännande spännande! :)

Granen står pyntad och klar, redan första dagen lyckades Ziggy med att riva hela skiten och ta isönder ett pynt jag fått av mamma för flera år sedan, tack för det katt! Men han blev så in i bombens rädd när det rasade så han har inte vågat röra den efter det, han har tagit mod till sig och plingat lite på pinglan som hänger på en av de nedre grenarna men granen rör han inte. Haha när vi tog fram det så satte han sig direkt och började tugga på olika grenar och jag insåg att det här kommer att bli problematiskt hehe. Lite julklappar har vi också hunnit införskaffa men långt ifrån alla, paniken börjar sakta växa, tur att vi har ett par dagar i usa innan julafton så man kan sista minute handla som vanligt hehe! Jag har iallfall alla mina presenter till R och familjen klara, ja det är väl nån småsak här och där men i stora drag är det klart! Sen har vi ju R's familjs kvar, lite mer problematiskt, han har ingen aning om vad dom vill ha, dom själva har ingen aning, och jag har ingen aning, lätt att köpa julklappar då!

Julstjärnor har vi också köpt, alltså blommorna, en är fortfarande jättefin, den andra är totalt demolerad då Ziggy kommer åt den hela tiden och har bestämt sig för att det är en ond drake som måste dräpas!

I övrigt så är allt bra, jag bara längtar till den 20 december som snart är här, tiden går i racerfart och man börjar undra hur man ska hinna med allt!

God jul på er allihopa iallafall! :)

Tjingeling!

4 comments:

Trillingnöten said...

Vad härligt att du är tillbaka! Även om det låter väldigt jobbigt med mycket skola och annat! :)

my said...

jeeej, you're back.
och snart är det den 20e som sagt och tänk...sen när du kommer tllbaks i januari så bor vi i samma stad - wohooooooooo!

Madeleine said...

Welcome back :)
Det där med pluggandet känner jag igen...är inne i värsta tentaperioden just nu!!

Swedish Army Wife said...

USA står redo att ta emot er med röda mattan ;)
Lycka till med pluggandet, usch jag får rysningar när jag tänker på hur det var i tentaperioderna. Lycka till med allt, vad spännande med förlovningsparty :)