Pages

Monday, May 10, 2010

Nu jävlar får det vara nog!

Ni som minns mitt hatinlägg om folktandvården.....här är ett till....tillägnat folktandvården.

Bara 32,000 kronor vill dom ha för att sätta tandställning på mig, plus nästan 4000 till för att dra ut 4 tänder på mig för att kunna sätta tandställning. Och för att tala om detta för mig ville dom ha 1565 kronor...Alltså vi gjorde ingenting förutom att prata, och konstatera att det inte bli någon tandreglering....1565kr, kan ni fatta detta????......haha jag skrattade tanten rätt i ansiktet när jag skulle betala och talade om för henne att jag inte hade så mycket pengar på kontot....så jag gick därifrån med faktura.......JÄVLA HELVETES FUCKING FOLKTANDVÅRD!

Jag har nu betalat ca 5000kr till dom jävla svinen för......ABSOLUT INGENTING!!!!!

Snacka om att jag har bölat idag! Jag orkar inte med detta förbannade helvetes landet....i Usa smyger dom iallafall inte med att det kommer att kosta,där vet man från början, det gör man inte här.....man säger att det inte alls kommer att kosta så mycket, och så suger dom ut lite pengar ur dig och sen talar dom om sanningen...........jag hatar folktandvården och kommer fanimej aldrig mer att gå dit, jag åker hellre utomlands och gynnar deras ekonomi istället. Fy fan säger jag bara, och hur folk där kan gå hem och se sig själv i spegeln varje dag.....jävla hycklare, det vet jag inte!

Jävla skit!

8 comments:

my said...

gumman stackare... du är fan bästast! och folktandvården är fan sämstast! massor med kramar och annat trevligt från mig.
pusspusspuss

och du, dinn pissråtta, jag BÖRJADE lista saker... tar det en sak i taget bara. haha :P

Trillingnöten said...

WTF! Så mycket pengar! Jag hatar folktabdvården själv. När jag flyttade till en annan stad fick jag inte flytta till den folktandvården där utan fick ha kvar i min gamla stad! Jag hade inget körkort eller bil, bara buss att åka då. Helt sjukt! De är galna...jag förstår att du är upprörd!

Miss K said...

Håller med dig och jag förstår mycket väl att du hatar dom.
Kram

Anonymous said...

Jag förstår dig! Hatar också dom! / Jules

finelinan said...

Jag har inte råkat ut för sånt än, och hoppas att jag inte ska behöva göra det heller. Jag går och betalar 25 kronor till dem varje månad för en tandvårdsförsäkringstjosan eller vad det nu är, för att det ska täcka om jag behöver göra något med mina tänder. Fast det kanske inte täcker sånt?

Hoppas du får slippa dem nu iallafall, efter den saftiga räkningen...

Stef said...

Josefin, nä det täcker inte tandreglering tyvärr. Annars hade jag ju bara skaffat det.

kram

Monika said...

Detta är verkligen näst intill kriminellt...Betala 1500 kr för konsultation!!!Jag tycker verkligen att du ska ta det med klinikchefen. För menar du att du var där i tre timmar???Jag tänker à 500kr/timmen..Sedan funderar jag på om dom får göra så...Konsultation ska INTE kosta så mycket. Kolla upp detta Stef ordentligt. Lycka till gumman, och du ödsla inte energi på babianhjärnor det är dom verkligen inte värda.Kram

nika said...

jag håller med monika, kanske är det värt att kolla upp.
kram