Pages

Monday, May 17, 2010

Kuggad tenta!

Så har man kuggat sin första tenta! Fint.....men det var väntat, det kändes inte bra alls efter tentan och jag visste på sätt och vis redan då hur det hade gått, men nu har man fått klara besked. Omtentan har skolan så generöst placerat den 5 Juni....alla som hatar Malmö högskola räck upp en hand *hoppar upp och ner och viftar frenetiskt med båda händerna*......

Men nu har jag annat att tänka på, nutritionsbedömningen ska vara inlämnad imorgon och jag har ingen aning om vad jag ska skriva!

Tjingeling!

3 comments:

Monika said...

Stef, lägg det på livets erfarenhetslista...(jo jag vet den börjar bli lång), dessvärre blir den bara längre! Men du du är inte den första och inte den sista som det drabbar...Hmmm kom på hur föga roligt det lät. Stef vad jag vill säga är deppa inte ihop, du är duktig kör så det ryker. Kram och en jättekram!!!

Trillingnöten said...

Grattis! Visst känns det underbart? Been there, done that! Men wtf. Livet är för kort för att gräma sig :) Jag kuggade historiatentor varje månad i ett år innan jag fick göra om dem muntligt till slut. Hehehe. Så kan man också göra. ;)

Bettan said...

Sällar mig till de tråkiga människornasklubb.... Du kommer att kunna så mycket mer i ämnet än de som inte misslyckats. Tror mig jag vet...av erfarenhet.