Pages

Sunday, November 15, 2009

Segt

Det har varit lite segt med bloggandet på sista tiden, ska verkligen skärpa mig. Har inte känt mig helt på topp, trött och hängig, irriterad och på allmänt dåligt humör. Men nu är det bättre! Solen sken in genom fönstret när jag vaknade och det mina vänner har inte hänt på länge, då blev jag jätteglad! Idag ska jag på bio med mitt ledsagarbarn, vi ska se upp och det ska bli roligt, jag har velat se filmen länge!



Annars så är det samma gamla vanliga, jobb och skola, fast på torsdag åker jag upp till mormor i Göteborg och passar på att njuta av hennes matlagning medans jag pluggar till tentan! Miljöombyte kommer att göra susen för min trötta hjärna tror jag!

Haj!

3 comments:

my said...

Hoppas filmen är bra! Jag vill också se den!!!

Och ja, värsta ledsamt att stefan losade men men...shit happens. vi dränkte våra sorger bra i alla fall. heh. :P

smell ya later.

Lia said...

Ah, en till som inte är på topp i novembermörkret! Jag känner likadant, jag VILL vara hurtig, glad, intressant och full av energi. Dock är jag mest trött och astrist för tillfället...men det går ju över! Miljöombyte och god mat låter som en bra idé Steffi! Kram och lycka till på tentan

my said...

Hörru kissunge! Kom inte och mopsa dig på min blogg när du inte ens pallar uppdatera din egen. haha. :P

Jovars, livet här uppe är superexciting alla dagar! Varje tripp till Mora får det att riktigt pirra i magen av lycka. Kom hit så vi kan uppleva det tillsammans!!!