Pages

Monday, November 2, 2009

För tillfället

Pluggar vi till en stor tenta som är schemalagd i November. Den inefattar anatomi, fysiologi, näringslära, kroppens åldrande och något annat jag inte kommer ihåg haha..bra början. Det är en hel del att plugga kan jag tala om men vi jobbar på det! Idag hittade jag och min klasskompis på en dans där vi memorerade kroppens ben och leder...det var roligt och är faktiskt ett jättebra sätt att memorera!!

Lucas gjorde inbrott i min skolväska häromnatten och har vandaliserat mitt kollegieblock! Massor av papper är sönderriva och han har lyckats dra ut den där ståltråden som håller ihop blocket, var lämnar man in skadeanmälan??!

Nu ikväll bestämde vi (jag och Lucas då) att vi skulle leka kurragömma. Jag skulle räkna och Lucas skulle gömma sig!!! Han var inte så brapå att gömma sig ..man såg svansen juh!Jag vann och då gick han och la sig och surade!! Dålig förlorare!
Ja, jag får väl dricka te själv ikväll då!

Haj

5 comments:

Emma said...

Hahah din terrorist katt e såå söt :D

Monika said...

totalt helt underbart:)Leka kurragömma med "Gangster Lucas", "dansa in anatomi"!Vart man ska lämnar in skadeanmälan??Hmm till rektorn kanske(om provet misslyckas), nä skämtar bara med dig, det klarar du galant ska du se!Du är härlig!:))Kramkram

Camilla said...

Herregud, du och ljus verkar ju inte ha nagon sarskilt bra relation:)
Du far val kopa sadana dar sma batteridrivna varmeljus for att vara pa den sakra sidan.
Ha det gott & lycka till med tentapluggandet.

Lia said...

Vilken liten skitkisse =) är han möjligen släkt med vår Junior? Tycker mig känna igen många karaktärsdrag nämligen...hihi. Lycka till med pluggandet, himla kreativa ni är alltså!

♥ Pernill@ said...

Åh jag har ju missat skiiit mycket här..
Min dumma gadget har inte uppdaterat sig....
Men katter är ju inte kända för att vara mästare på kurra gömma..
Lek tafatt istället..
Då ska du få se att möbler kan röra sig :-)