Pages

Monday, October 12, 2009

Helgen

Var mycket trevlig och avslappnad. I fredags var det födelsedags firande med smörgåstårta och vin och skratt. I lördags slet min snälla arbetskollega sig ifrån ikea möbel monteringen för att ta med mig till stallet och ge mig en privatlektion på hästryggen. Jag var rätt så nervös då den fina damen jag red på var ganska så stor och väldigt ivrig att få springa lite...men hon var så snäll så och allt gick jättebra, jag vågade till och med galoppera fast då hade kompisen hästen på lina! Hon frågade om jag ville ha skyddsväst på mig då jag svarade genom att gasta "Ge mig allt du har!!!" Safety first my friends! Det var verkligen jätteroligt, tack snälla E!!


Söndagen spenderades med C och hennes bedårande barn i bokskogen....vi promenerade och lekte kurragömma och det var väldigt mysigt, det var lite kallt då det duggregnade men det gjorde inte så mycket!
Nu är det måndag och det innebär kursstart för medicinsk vetenskap...ska bli jätteroligt men det innebär även att man måste köpa ny studielitteratur.....anatomiboken kostar 760kr med studentrabatt.....det är en bok...utav 6.....ja hallå va....jag använder 100 lappar som toapapper också....Men min snälla, söta, rara underbaraste mamma kom till min undsättning och har nu köpit (Jag vet det stavas inte så men jag gillar min version av ordet bättre) boken till mig! Tack snälla mor du är bäst!!!!

Nej nu blir det bingen!

Gonatt!

4 comments:

Monika said...

Vad härligt att du ÄNTLIGEN tog dig en avkopplande helg med vänner. Visst är det roligt att rida, fast jag skrattade gått åt dina kommentarer"ge mig allt i säkerhet", underbart!!!Du är så totalt skön Stef, kramkram

Anonymous said...

Älskade Steffi. Är det något fel på E-bay?!

Emma said...

Hihi hur kändes kroppen på söndagen? blev det nån träningvärk?
Du var super duktig!

Stef said...

Monika: Ja det var jätteskönt att bara koppla av och göra roliga saker!

Mormor: Nej inget fel på ebay men dom hade inte riktigt vad jag letade efter, men mamma och jag hittade den engelska versionen billigt på amazon.com.

Emma: Någon träningsvärk! Jag kunde knappt sitta ner eller gå....haha....kändes som att någon sparkat på mig, helt slut var jag! Men det var det värt!