Pages

Sunday, May 3, 2009

Buss fan....

Skulle åka och hjälpa till i trädgården hos bästisens mamma. Jag bestämde mig för att åka stadsbuss, ett fenomen jag precis har upptäckt. Bussen skulle gå 11.03 stod det i tidtabellen, jag var vid hållplatsen 10.55. Jag väntade och väntade, ringde en vän och frågade vad klockan var, jo hon var inte mer än två minuter över elva, vi pratade lite till, jag väntade och sen helt plötsligt var klockan 11.20......ingen buss så långt ögat kunde nå. VA FAN?!.....sa hejdå till storasyster och ringde skånetrafiken, frågade vart farao deras buss tagit vägen. Då får jag mig till livs att busssarna behöver inte gå på exakt utsatt tid, eftersom min station inte är en kontrollstation!!!!! Alltså, en minut sen eller så kan jag förstå, men bussen kan alltså köra tidigare från hållplatsen.

Jag: Så du menar att om man går efter tidtabellen kan man ändå missa bussen även om man är i tid?

Urblåst man: Ja

Jag: Så det finns aldrig någon garanti att man hinner med bussen??

Urblåst man: Nej inte om man inte är där några minuter innan.

Jag: Men jag var ju där 10.55, den kan väl inte gå 8 minuter för tidigt, det är ju helt sjukt. Hur tidigt ska man vara vid hållplatsen då?, Och ingenstanns står det på den jävla skylten där, eller i tidtabellen att.....om du är i tid till bussen så kan bussen ha kört redan, om du har tur så har den inte det.

Urblåst man: Jag får ringa tillbaka till dig.

Needless to say, han ringde och chefen bedyrade att bussen hade kört på utsatt tid....BULLSHIT!!!!! Jag har ställt min telefon och klocka hemma efter fröken ur, för jag är väldigt nojig om att var sen, så det är rent jävla skitsnack!

Det hela slutade med att jag gick......fint väder var det iaf och det var ju skönt!

Tjing

3 comments:

Alexandra said...

Jag gillar ditt nya bloggnamn! Och bloggen är dösnygg!
Puss puss!

Monika said...

Wow vad fint det blev med nya sidan!!Verkligen, du är duktig. Hoppas att din helg har varit bra trots busskurs incidenter:) Härligt att du tog tag i det direkt:)
Hur går det med "Tiger"???
Kram på dig

nika said...

hej hej stumpan...vågar man sig in här idag tro. Humöret är ju inte på topp.......eh...nu sticker jag
puss
mammis