Pages

Wednesday, February 6, 2008

Gone for a while....

But now Im back.....!
Nyheter, nyheter, news......Efter många om och men har jag nu bestämt mig för att flytta hem till Sverige igen. Kanske inte för alltid, men för just nu iallafall. Thihi. Så därför kommer jag att skriva i denna bloggen på engelska så att mina kära kamrater i Ohio kan läsa. Jag flyger hem i slutet av April. Jag är spänd men nervös samtidigt. Det känns lite vemodigt att åka härifrån, men som sagt, man kan alltid komma tillbaka om det skulle va så att man ville det. Jag är övertygad om att jag och Karin kommer att ha mycket roligt dock!

Sitter just nu och sörplar kaffe och njuter av att min dator fungerar som den ska för en gångs skull. Har mamma att tacka för det, hon satt här i flera timmar och rensade och hade sig. Det tackar vi för.

Vem uppfann "glaze"? Jag har undrat i flera år och än så länge har ingen kunnat svara på den frågan!

Toodles

1 comments:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.